Ο Παναθηναϊκός και οι στόπερ που δεν κάνουν τη διαφορά

23:19 7/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός όπως τα έκανε, παίζει από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, ίσως και την παρουσία του στο κυνήγι του τίτλου. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό ή ακόμα και αν δεν κερδίσει απλώς, τότε η υπόθεση τίτλος θα γίνει πολύ πολύ δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά θέματα να λύσει. Και

ο Τερίμ. Τα ζητήματα στην προετοιμασία συζητιούνται αρκετά.

Αλλά δεν είναι και μόνο αυτά.

Ο Παναθηναϊκός π.χ. έκανε εντυπωσιακό μεταγραφικό Γενάρη. Λογικό από την στιγμή που ήρθε ο σπουδαίος προπονητής που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο με τη Γαλατασαράι. Και έχει καθίσει στον πάγκο των Μίλαν, Φιορεντίνα.

Ο Μπακασέτας ήταν μεταγραφή που έκανε αίσθηση. Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο όμως για τα στόπερ. Τόσο ο Ούγκο όσο και ο Ακαϊντίν ακόμα δεν προσφέρουν αυτήν την αίσθηση ασφάλειας. Είναι μάλιστα το δίδυμο που φαίνεται πως χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα.

Ούτε ο Ούγκο ούτε ο Ακαϊντίν έχουν προσαρμοστεί ακόμα. Σε τέτοιο βαθμό που στα μάτια των περισσότερων τόσο ο Γεντβάι όσο και ο χαφ Αράο να δείχνουν πιο αξιόπιστες λύσεις.

Όλα αυτά είναι θέμα, μια και κάθε ομάδα που θα θελήσει να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να πάει και συμπαγής σε άμυνα και κέντρο. Δεν είναι μόνο η επίθεση και τα γκολ, είναι και αυτά.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα