«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Καλνιέτις»

15:41 9/2/2021 - Πηγή: Sportime
Σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάντας Καλνιέτις.

Ο Καλνιέτις αγωνίζεται φέτος στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και είναι πρώτος πασέρ στην VTB League με 9,9 ανά αγώνα και δεύτερος στο Eurocup με 7 αντίστοιχα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές κι απλώς ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρει το ενδιαφέρον των «πράσινων». Ο Ουρμπόνας

γενικά είναι έγκυρος στο ρεπορτάζ του.

O Καλνιέτις είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,96 μέτρα κι άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες μπάσκετ του Άρβιντας Σαμπόνις. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Ζαλγκίρις, Λοκομοτίβ (όπου βρίσκεται και τώρα), Αρμάνι Μιλάνο και Βιλερμπάν. Κατέκτησε το Eurocup το 2013 με την Λοκομοτίβ ως συμπαίκτης μάλιστα του Νικ Καλάθη. Στην Εθνική Λιθουανίας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Και ήταν πρώτος πασέρ της διοργάνωσης με 7,2 τελικές πάσες κατά μέσο όρο.

Δείτε τι έγραψε ο Ντονάτας Ουρμπόνας

Mantas Kalnietis, who’s playing great season in Lokomotiv Krasnodar, is drawing interest and one of the interested teams is Panathinaikos Athens, per sources. Kalnietis leads the VTB in assists (9.9 APG), also he’s the EuroCup runner-up in assists (7 APG).

— Donatas Urbonas (@Urbodo) February 9, 2021

Το άρθρο «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Καλνιέτις» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα