Ο Ντεσπόντοφ είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ήδη

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε καλύτερα αυτόν τον κύκλο αγώνων μέχρι τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες, καλύτερα από ότι θα περίμενε κανείς. Σε αυτό βέβαια συνέβαλλε το γεγονός πως η ομάδα του Λουτσέσκου νίκησε μια παραδοσιακή γερμανική ομάδα όπως είναι η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Επιτυχία που δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να βλέπει το ευρωπαϊκό του μέλλον με καλύτερους όρους.

Ο Λουτσέσκου πάντως στα σημαντικά του προτερήματα θα πρέπει

να συγκαταλέγεται η διορατικότητα. Ο Ρουμάνος ξέρει πως ακόμα η σεζόν έχει χιλιόμετρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα διανύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αν θέλει να έχει ελπίδες και όνειρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν όσα είπε για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ πρόσφατα. Ο Βούλγαρος είναι η μεγάλη, τελευταία και γκράντε μεταγραφή που έκανε το κλαμπ.

Έως και τη διακοπή έχει παίξει 4 ματς στο Ελληνικό πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη που τα έχει πάει πολύ καλύτερα. Γκολ και ασίστ στην ανατροπή 2-3 με την Ελσίνκι, από δικό του φάουλ ξεκινάει το γκολ του Κουλιεράκη για το 2-1 με την Άϊντραχτ.

Είναι μεγάλο asset για τον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ και όχι μόνο επειδή έδωσε πολλά λεφτά για να τον πάρει από την Λουντογκόρετς ή επειδή τον ήθελε ο Ολυμπιακός.

Ο Λουτσέσκου βλέπει στον 27χρονο Βούλγαρο όλες εκείνες τις προοπτικές για να γίνει η ομάδα του ακόμα καλύτερη.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα