Ντοκουμέντο: Αυτά αναφέρει η μήνυση Γιάννη Διαμαντίδη (κουμπάρος του Μάκη Γκαγκάτση) στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο!

Η φωτογραφία Ντοκουμέντο της μήνυσης που έκανε ο Γιάννης Διαμαντίδης στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο είναι ξεκάθαρη! «Φραστικές απειλές κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Περίεργη εξέλιξη η συγκεκριμένη μηνυτήρια αναφορά που έγινε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Διότι, ο Γιάννης Διαμαντίδης πέραν της ενασχόλησής με την ένωση της Μακεδονίας είναι και κουμπάρος του Μάκη Γκάγκάτση και γενικότερα «δικός» του άνθρωπος. Κι αυτό είναι το παράδοξο και περίεργο.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης

ως γνωστόν προαλείφεται για να είναι ο διάδοχος του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ. Το μόνο που απομένει για να πάρει σάρκα και οστά αυτή η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι το «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση, αλλά ήταν θετικά προσκείμενος το τελευταίο διάστημα. Διότι, στην αρχή δεν ήθελε να απομακρυνθεί ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά από τα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την ενασχόλησή του να θεωρείται απαραίτητη σε πολλούς τομείς.

Από πολλούς, η συγκεκριμένη ανάληψη καθηκόντων, θεωρούνταν χείρα… συμμαχίας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη μήνυση όμως, σε έναν εκ των εξ’ απορρήτων του Μάκη Γκαγκάτση είναι ικανή να προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις τω δύο ομάδων. Ασχέτως αν ο λόγος της μήνυσης μπορεί να είναι άσχετο με την προεδρία της ΕΠΟ…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Ντοκουμέντο: Αυτά αναφέρει η μήνυση Γιάννη Διαμαντίδη (κουμπάρος του Μάκη Γκαγκάτση) στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο!#aekfc #paokfc #ΕΠΟ pic.twitter.com/yHHvZ5EE60

— Sportime (@sportimegreece) April 17, 2024

Φωτογραφία Ντοκουμέντο από τη μήνυση του Γιάννη Διαμαντίδη

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα