Μονακό – Παναθηναϊκός live streaming (20/12)

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Μονακό ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε μία… πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία για το πρώτο σκέλος της τελευταίας διαβολοβδομάδας για το 2023. Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί τέσσερις φορές στην ιστορία τους, με τη Μονακό να μετράει ισάριθμες νίκες. Παράλληλα, το «τριφύλλι» ηττήθηκε με περισσότερους από δέκα πόντους στις δύο επισκέψεις του στο Πριγκιπάτο.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά

την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Πάει τελικά… καλά η Μονακό. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μπόρεσε να στρώσει κάπως τα πράγματα και να εμφανίσει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο με τους Αμερικάνους της να κάνουν σωστά την δουλειά. Πρωταγωνιστής ο Μάικ Τζέιμς της προσπάθειας αυτής, άφαντος ο Κέμπα Γουόκερ ενώ οι Μπράουν, Ντιαλό και Λόιντ είναι από κοντά. Γενικά ξεχωρίζει με την αθλητικότητα της και τον τρόπο που διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις. Μακριά από την έδρα της βέβαια δεν τα πάει καλά, ηττήθηκε στην Τουρκία από την Φενέρ την προηγούμενη εβδομάδα παίζοντας κάκιστα. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ειδικά όταν έχει μπει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING 20/12

Ο Παναθηναϊκός… παραλίγο να ξανακάνει «θάλασσα» αλλά ο Γκριγκόνις και ο Σλούκας έσωσαν την παρτίδα στην Γαλλία και δίκαια ήρθε η νίκη. Είναι μεγάλο το θέμα που αντιμετωπίζει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ειδικότερα όταν ο αντίπαλος διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Επιτέλους επέστρεψε ο Χουάντσο και η μοναδική απώλεια είναι εκείνη του Παπαπέτρου. Ο Αταμάν γνωρίζει πως μία δεύτερη νίκη επί γαλλικού εδάφους θα φέρει ηρεμία και κυρίως θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, η οποία προσπαθεί να ρολάρει και να βρει τα πατήματα της.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα