Μίσιτς: Τα όνειρά του και η μεγάλη μάχη του

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έκανε φέτος την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του και ήταν έτοιμος για το μεγαλύτερο άλμα, δηλαδή να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και να βάλει τη σφραγίδα του στην πετυχημένη παρουσία του, δείχνοντας σε όλους την αξία του και τον λόγο που πριν λίγα χρόνια, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφάσισε να επενδύσει πάνω του.

Μάλιστα ο ίδιος ο Μίσιτς πίεσε πάρα πολύ τους Πορτογάλους ώστε να τον παραχωρήσουν

με μεταγραφή στον δικέφαλο καθώς αυτός και η οικογένειά του, ένιωθαν πάρα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και στους ασπρόμαυρους. Όμως «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει», λένε και να που ένα πολύ άσχημο γεγονός, το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, φρενάρει για την ώρα τα όνειρά του Μίσιτς, που πρέπει να αφήσει στην άκρη φυσικά ότι αφορά το ποδόσφαιρο και να κοιτάξει την υγεία του, έτσι ώστε να βγει κερδισμένος από τη μάχη και να επιστρέψει πάλι πίσω δυνατός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίσιτς: Πολύ σοβαρό το πρόβλημα – Στήριγμα του ο Σαββίδης

Ο Μίσιτς ήρθε πέρσι στην Ελλάδα αλλά παρουσιάστηκε φέτος στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, δείχνοντας το ταλέντο του και την ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του, παίζοντας κυρίως με το μυαλό του παρά με τις σωματικές του ικανότητες, όντας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και σίγουρα ο καλύτερος του ΠΑΟΚ. Ακολουθώντας όλη την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, έδειξε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια πως δεν αστειεύεται.

Ούτε τότε όμως ήταν… εύκολο το έργο του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα λεπτά στα ευρωπαικά του καλοκαιριού, μέχρι το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, εκεί όπου πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα χαρίζοντας τη νίκη στον Δικέφαλο.

Το κουμπί γύρισε.

Έκτοτε, πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και αποτέλεσε αναντικατάστατο «όπλο» στη φαρέτρα του Αμπέλ Φερέιρα. Κίνηση, σουτ και τρομερές κάθετες μπαλιές, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Χαρακτηριστικό είναι, πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportsdata.gr που μετράει στατιστικά όλων των παικτών, ο Γιόσιπ Μίσιτς βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Βαλμπεουνά, πάνω και από τον Ελ Αραμπί, αφού προσμετρώντας όλα τα δεδομένα και τη συνολική προσφορά, έχει αναπτύξει μεγάλη διαφορά.



Ο Δικέφαλος ευελπιστεί πως έχει βρει στο πρόσωπό του αυτό που έψαχνε για το κέντρο της ομάδας και η πρόωρη ενεργοποίηση της ρήτρας φανερώνει πως υπάρχει η επιθυμία να στηριχθεί και να «χτίσει» πάνω του την ομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όμως πρώτα από όλα πρέπει ο Μίσιτς να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έτσι ώστε να μιλήσουμε ξανά για ποδόσφαιρο.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα του, βρίσκεται όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώ συγκινητικά ήταν τα μηνύματα από όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα και η ανακοίνωση συμπαράστασης από τον Αρη. Η ευχή όλων, είναι όλα να είναι περαστικά και ο Κροάτης μέσος να επιστρέψει ξανά δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Το άρθρο Μίσιτς: Τα όνειρά του και η μεγάλη μάχη του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα