Μασούρας: Απίστευτο να αναφέρεται ως βουτιά το πέναλτι που κέρδισε στις Σέρρες – Τρέφεται ο Ολυμπιακός από το «μόνοι μας και όλοι σας»

Ο Ολυμπιακός απέφυγε μια κακοτοπιά κερδίζοντας στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε το πέναλτι και ξεκλείδωσε το παιχνίδι. Ωστόσο, γίνεται ντόρος και συζήτηση για το αν έπρεπε να δοθεί η παράβαση.

Βουτάει, δεν βουτάει; Τον βρίσκει, δεν τον βρίσκει; Πέφτει την ώρα που υπάρχει επαφή ή λίγο μετά; Η συζήτηση για τη διαιτησία και όσα κερδίζει ο Ολυμπιακός

είναι διαχρονική. Ευθύνεται και ο ίδιος ο οργανισμός του Ολυμπιακού που δεν χάνει ευκαιρία να ασχοληθεί με φάσεις, ορισμούς και όλα τα συναφή. Την έχει προκαλέσει αυτή την κουβέντα. Βέβαια, και να μην το είχε κάνει, δεν θα άλλαζε στις κουβέντες που υπάρχουν.

Ευνοημένη η ομάδα του Πειραιά από τις διαιτητικές αποφάσεις δεν είναι. Γενικώς, το όπιο αφήγημα περί εύνοιας και ατιμωρησίας ή ανοχής του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στη Stoiximan Super League δεν ευσταθεί. Από τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια να βαφτιστεί το ψάρι κρέας σε ξεκάθαρες φάσεις, όπως η παράβαση στις Σέρρες θα ρίχνει νερό στο μύλο της αναξιοπιστίας γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα στοχοποιεί τους διαιτητές ακόμα κι όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ο Γιώργος Μασούρας ανατρέπεται εντός περιοχής. Το αριστερό του πόδι ανατρέπεται από το αριστερό πόδι του αμυντικού της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία πριν αυτό προλάβει να στηριχτεί στο έδαφος. Τελεία και παύλα.

Ο… Μασούρας ενισχύει το «μόνοι μας και όλοι σας»

Άλλο που δεν θέλει ο Ολυμπιακός να γίνονται συζητήσεις φάσεις σαν αυτή που κέρδισε ο Γιώργος Μασούρας πέναλτι στις Σέρρες. Λες και το ζητάει ο οργανισμός του, το DNA του. Ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι μανούλα σε αυτό που λένε οι οπαδοί του «μόνοι μας και όλοι σας».

Η αναμέτρηση με τον Βόλο έφερε στοχοποίηση πλήρη της ομάδας του Πειραιά. Από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Δεν το συζητάμε πως όλα όσα έγιναν σαν γεγονότα είναι καταδικαστέα. Τι να συζητήσουμε: Το ότι άγνωστοι έκαψαν του μαγαζί του διαιτητή Γκάμαρη; Τις δολοφονίες των Άλκη Καμπανού και Μιχάλη Κατσουρή; Τις απειλές προς τον Παπαπέτρου; Τον άτυχο αστυνομικό που ακόμα χαροπαλεύει;

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε επικοινωνιακά τη νύφη, επειδή στο πλαίσιο δικών του αναμετρήσεων συνέβησαν τα πιο πρόσφατα γεγονότα. Πρόταση μομφής προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κεκλεισμένων των θυρών μόνο η δική του ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αλλαγή προπονητή στο μεταξύ…

Ξαφνικά, εκεί που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έβγαιναν πιο ενισχυμένοι επικοινωνιακά και αγωνιστικά σαφώς μιας και είναι περισσότερα… χρόνια ομάδες και με τον ίδιο προπονητή, ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι αυτός που… έρχεται για το πρωτάθλημα. Κι ας μη γελιόμαστε, είναι ο ορισμός του οργανισμού που αν μυρίσει «αίμα» θα ορμήσει λυσσασμένα

Αυτή τη στιγμή οι βασικοί του αντίπαλοι δείχνουν να αιμορραγούν την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει μπει σε ένα μοναχικό μονοπάτι που τόσο πολύ βολεύεται να ζει με αυτό και που συσπειρώνει όλες του τις συνιστώσες. Διότι, ο Ολυμπιακός είναι μανούλα σε αυτό.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Η φάση με τον Μασούρα στο 2:30 του βίντεο

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα