Μάσιμο Καρέρα, από επιλογή…

Μάσιμο Καρέρα, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο πρώτος Ιταλός και ο τρίτος τεχνικός για φέτος.

Ο Νο1 στόχος του Ιλια Ιβιτς ήταν ο Ρώσος Σλούτσκι. Έβλεπε εκεί ένα πιο γεμάτο βιογραφικό, ένα πιο ψημένο προπονητή, με περισσότερες παραστάσεις. Δεν έκατσε ο Σλούτσκι διότι ήθελε μία εβδομάδα ακόμη. Ο Ιβιτς δεν την είχε, γιατί το περιβάλλον του άσκησε περισσότερη πίεση από ότι περίμενε. Και πήγε στο Νο2. Τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός στα 55 του έχει και θετικά και αρνητικά. Από όλους τους διαθέσιμους της λίστας ο Ιβιτς προτίμησε έναν που μιλά και την ίδια γλώσσα μαζί του, που τον έχει μελετήσει αρκετά.

Ο Καρέρα έχει και συν και πλην. Όπως όλοι οι προπονητές παγκοσμίως. Σταχυολογώντας τα πρώτα, αυτά που μπορείς να μάθεις είναι στα συν ότι είχε μια σπουδαία καριέρα δίχως να είναι σταρ και… αφ’ υψηλού αλλά ως εργάτης, ξέρει από μεγάλα κλαμπ και απαιτήσεις, προπονητικά έκανε τα πρώτα βήματα δίπλα στο σπουδαίο Αντόνιο Κόντε και όποτε χρειάστηκε να δείξει ως πρώτος κάποια πράγματα το έκανε. Είτε για λίγο, στην Γιουβέντους, είτε για πολύ στην Σπαρτάκ Μόσχας. Επίσης, μιλά την ίδια γλώσσα με τον Ιλια. Απευθείας ιταλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καρέρα πάτησε… Ελλάδα για την ΑΕΚ! (vid)

Αυτός είναι ο Καρέρα

Στα μείον είναι ότι δεν έχει πολλές παραστάσεις… μόνος, σε σχέση με την ηλικία του. Επίσης, ότι παρέμεινε εκτός για ένα χρόνο, που σημαίνει ότι δεν ήρθαν προτάσεις που τον ικανοποίησαν. Δηλαδή, από σημαντικά κλαμπ. Αρα δεν εκτιμήθηκε ότι πέτυχε στην Ρωσία.

Ολα θα φανούν πια στην πορεία. Στη… σούμα, στο ταμείο που θα δούμε από τα πεπραγμένα του. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν έχει χρόνο, αν και θέλει χρόνο. Ξάνθη εκτός, Αστέρας εντός και Λαμία εκτός δεν είναι εύκολη τριάδα μέχρι τα Χριστούγεννα. Η ΑΕΚ θέλει νίκες για να πάρει ψυχολογία, να κερδίσει χρόνο και να δώσει… εφόδια στον Καρέρα από τις μεταγραφές. Μέχρι τότε ας καταφέρουν πρώτα τα παλικάρια της ΑΕΚ να κερδίσουν απόψε τον Πανιώνιο. Αρκετά πήρε το ανάθεμα ο Κωστένογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέρα: Το Σάββατο οι εξελίξεις, δείπνο απόψε με Ιβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο Καρέρα έρχεται για να φτιάξει τα αποδυτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Γιατί δεν ήρθε ο Σλούτσκι -Τι ζήτησε ο Ρώσος

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μάσιμο Καρέρα, από επιλογή… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα