Μάριν: «Λατρεύω τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του» (vid)

Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός ήταν ο Μάρκο Μάριν, στη νίκη των Σέρβων με σκορ 3-1!

Ο Γερμανός μέσος της ομάδας του Βελιγραδίου, έβγαλε δύο ασίστ και ήταν ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Champions League,

μίλησε αρχικά για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος:

«Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη απόψε. Δεν έχει ξαναζήσει το Champions League κάτι τέτοιο, να υποδέχονται οι γηπεδούχοι τόσο ζεστά τους φιλοξενούμενους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο του Ολυμπιακού

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε: «Παίξαμε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, «ξυπνήσαμε», σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κάρτα, όμως αξίζαμε τη νίκη».

Σε ερώτηση αν ο ίδιος είχε ένα μεγαλύτερο κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό, με το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, δήλωσε: «Δεν ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, λατρεύω τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, πέρασα πολύ καλά παίζοντας εκεί», σχολίασε ο Μάρκο Μάριν.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Μάριν: «Λατρεύω τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα