Μανόλο Γκαμπιαντίνι: Τι κάνει σήμερα ο άλλοτε μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση;

22:40 6/5/2024 - Πηγή: Sportime

Η υπόθεση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι το καλοκαίρι του 2023, πέρασε από τα 40 κύματα για τον ΠΑΟΚ, που επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του έμπειρου Ιταλού φορ.

Από τη στιγμή που στην Τούμπα αντιλήφθηκαν την πιθανότητα της αποχώρησης του διεθνή επιθετικού από τη Σαμπντόρια, προσέγγισαν άμεσα την πλευρά του παίκτη και άσκησαν ομολογουμένως στενό pressing προκειμένου

να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Παίκτης με θητεία σε Αταλάντα, Γιουβέντους, Μπολόνια, Σαμπντόρια, Νάπολι, στην Premier League με την Σαουθάμπντον. Διεθνής με 13 ματς και 2 γκολ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία. Σκόρερ ολκής. Με 70 γκολ στη Serie A. Σπουδαία μεταγραφή αν τελικώς έπαιρνε σάρκα και οστά.

Αυτό δεν έμελλε να συμβεί για τον ΠΑΟΚ παρά την υψηλή πρόταση που είχε καταθέσει, με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι να αποχωρεί όντως από την ομάδα της Γένοβα για άλλες πολιτείες.

Μανόλο Γκαμπιαντίνι: Τι κάνει σήμερα ο άλλοτε μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση;

Το σήμερα λοιπόν, βρίσκει τον Γκαμπιαντίνι αγωνιζόμενο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποδεχόμενος την πλουσιοπάροχη πρόταση της Αλ – Νασρ για ένα συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Μέχρι σχεδόν τα 35 του λοιπόν, οι Άραβες εγγυήθηκαν στον Ιταλό επιθετικό ένα deal ζωής. Ο ίδιος από την πλευρά του όμως φαίνεται να έχει βρει τον παλιό του εαυτό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω γεγονός αποδεικνύουν τα 13 τέρματα που έχει σημειώσει και οι 3 ασίστ που έχει μοιράσει σε 1.876 αγωνιστικά λεπτά (22 συμμετοχές) στο Ντουμπάι.

Εν ολίγοις, πρώτος σκόρερ στην Αλ – Νασρ υπό τις οδηγίες του παραλίγο προπονητή του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Σρέντερ!

Στα μέρη μας λοιπόν δεν είδαμε τον Γκαμπιαντίνι αλλά στα ΗΑΕ δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι μαζί του..

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα