Μαλέσκου: «Νομίζω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι»

Μαλέσκου: Το Love it και η Ιωάννα Μαλέσκου έχουν μπει και πάλι δυναμικά στη μάχη για την πρωτιά στη τηλεθέαση της πρωινής ζώνης, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, στη σημερινή εκπομπή να εκφράζει τον φόβο της πως ο κόσμος δεν γνωρίζει ακόμη ποια πραγματικά είναι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε.

Θέλω να είμαι πολύ ο

εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής με τους συνεργάτες της να εκφράζονται γλυκά για εκείνη.. «Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε «τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι’ αυτήν». Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν τα έχω κάνει».

«Θέλω πάρα πολύ φέτος να το ζήσω όλο αυτό γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί, θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω… Φέτος»!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα