Κικίλιας – Τσιόδρας: Mιλάνε στα κόμματα για τον Κορονοϊό και τους εμβολιασμούς

Κικίλιας – Τσιόδρας: Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να ενημερώσει τα κόμματα για την πορεία του Κορονοϊού στην Ελλάδα.

Κικίλιας – Τσιόδρας: Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα μιλήσει για την πορεία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα τους εκπροσώπους των κομμάτων ενημερώνει για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων

για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, ο Υπουργός Υγείας θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων, με θέματα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και τους εμβολιασμούς για την COVID-19. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας στις 14:00, θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ελληνοτουρκικά: Ξέσπασε «Ναυμαχία» Φρεγατών από τις Μεγάλες Δυνάμεις στη Μεσόγειο – Στόχος η επιρροή και τα 5,5 δις

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σισέ!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα