Κάτι ΔΕΝ κολλάει στην ΑΕΚ με τον Πισάρο!

Μία από τις πιο ακριβές επενδύσεις της ΑΕΚ το καλοκαίρι, εκτός φυσικά του Ορμπελίν Πινέδα που δόθηκαν πολλά λεφτά, ήταν ο Ροδόλφο Πισάρο.

Ο Μεξικανός ήταν η μεγάλη… καψούρα του Ματίας Αλμέιδα και γι’ αυτό άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε να του χαλάσει χατίρι, αφού η αδυναμία του στον Αργεντινό τεχνικό είναι πλέον γνωστή.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει και να ικανοποιήσει σίγουρα τα

«θέλω» του προπονητή του αλλά και αυτά της εξέδρας.

Έχουμε και λέμε: 5 ματς στη Stoiximan Super League (4 εξ αυτών βασικός, ένα 90λεπτο), μόλις δύο guest star εμφανίσεις 17’ στην Ευρώπη.

Δυστυχώς για τον ίδιο καμία συμμετοχή άμεσα ή έμμεσα σε επιθετική εκτέλεση της ΑΕΚ, η οποία έχει περάσει πολλά με τη συνεχόμενη απουσία του Λιβάι Γκαρσία.

Σε ένα κομμάτι μάλιστα που αποκτήθηκε για να βοηθήσει πολύ περισσότερο την ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

Σίγουρα μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο φετινό μεταγραφικό ερωτηματικό για την νταμπλούχο Ελλάδας!

Το προσωπικό στοίχημα του Ματίας Αλμέιδα που τρεις μήνες μετά την άφιξή του ΑΚΟΜΗ «ψάχνεται» και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, ενώ είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο για να βρει ρυθμό, αφού η ποιότητα του είναι γνωστή.

Και στο  γήπεδο μιας και δεν έχει βρει την θέση του και στα αποδυτήρια μιας και δε φαίνεται τόσο «κοινωνικός» με τους συμπαίκτες του.

Μιλάμε για εφταψήφια επένδυση με το όνομά του Πισάρο να ΄χει φθάσει μέχρι το υψηλότερο στρώμα προς συζήτηση/βελτίωση.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτόν τον Πισάρο περιμένει η ΑΕΚ, αλλά…

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα