Καρυπίδης: Όταν καθόταν στον πάγκο με τον Ολυμπιακό ήταν μια Κυριακή απόγευμα!

Έντονη κριτική απο το MEGA, επειδή ο Καρυπίδης ήταν στο πάγκο του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ. Όταν καθόταν στον πάγκο στο «Καραϊσκάκης», ήταν μια συνηθισμένη Κυριακή!

Δεν μπορεί να λείπει ο Θόδωρος Καρυπίδης από την Super Mπάλα Live του MEGA. Αυτή τη φορά του ασκηθηκε έντονη

κριτική επειδή κάθισε στο πάγκο του Άρη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Κάτι που όμως δεν σχολιάστηκε όταν ήταν επίσης στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα στο παρελθόν. Ούτε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη.

Ούτε και όταν καθόταν στον πάγκο στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Τότε ήταν μια συνηθισμένη Κυριακή και δεν έγινε η παραμικρή αναφορά!

Είναι κάτι που το συνηθίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του στα μεγάλα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Καρυπίδης: Μόνο στον Ολυμπιακό δεν έχει κόψει βαθμούς ο Άρης!

Αιχμές για Καρυπίδη και Άρη μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά τη ζημιά στην Ένωση την έχει κάνει ο Άρης. Ζημιά έχει κάνει και στον ΠΑΟΚ, τον οποιο έχει κερδίσει δύο φορές και έχει και μια ισοπαλία. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει το πρωτάθλημα, ο Άρης θα του το έχει στερήσει.

Βαθμούς έχει κόψει και από τον Παναθηναϊκό τον οποίο κέρδισε στο «Βικελίδης» στο παιχνίδι της κανονικης διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ η οποια εκτός απο το Κύπελλο Ελλάδας, άφησε και εκείνη δύο βαθμούς στο Χαριλάου μετά το 3-3 της τελευταίας αγωνιστικής της regular season. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο. Τρεις νικες σε ισάριθμα ματς!

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Η άδικη κριτική του MEGA…

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα