Καλή η αγκαλιά με Μπαρτζώκα αλλά ο Πίτερς έδωσε τροφή στην αποδόμηση χαρακτήρα

Ο Άλεκ Πίτερς σε ένα φαινομενικά αδιάφορο παιχνίδι έγινε πρωταγωνιστής. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε, πίεσε και νίκησε τελικά το Περιστέρι. Για την Basket League, που ο Παναθηναϊκός δε γίνεται λογικά να χάσει

την 1η θέση στην regular season. Μάλλον, ουδείς θα θυμάται μετά από ένα μήνα το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός-Περιστέρι. Θα θυμάται πως νίκησε ο Ολυμπιακός αλλά σκορ με τίποτα.

Δε θα ξεχαστεί όμως η συμπεριφορά του Πίτερς. Ο Αμερικάνος δε φέρθηκε σωστά. Ο Μπαρτζώκας στις δύσκολες αγωνιστικά στιγμές τον στήριξε. Εκείνος θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί. Από εκεί που ήταν ρολίστας, ο προπονητής του του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο MVP της περσινής Euroleague έφυγε για το NBA αλλά στη θέση του Σάσα Βεζένκοφ, στο ρόλο του δεν ήρθε κάποιος άλλος. Ο Μπαρτζώκας πίστεψε και στήριξε τον Πίτερς.

Το Sportime συνεχώς αναδεικνύει τα not του Έλληνα προπονητή. Αν δεν έβριζε τον Χριστό και την Παναγία θα ήταν μια από τις σημαντικότερες αθλητικές προσωπικότητες στην Ελλάδα. Γιατί για να μπει κάποιος σε αυτήν την κατηγορία δεν αρκεί 1 και 2 Ευρωλίγκες. Αρκεί να δείχνει και να είναι πρότυπο. Βρίζοντας τα Θεία είναι αχαρακτήριστος.

Αλλά εδώ το θέμα με τον Πίτερς είναι αθλητικό, αγωνιστικό. Σε μια άκαιρη στιγμή, ο Αμερικάνος έδωσε τροφή για αποδόμηση χαρακτήρα του ανθρώπου που τον στήριξε. Γιατί αυτοί που δεν έπρεπε, πάτησαν πάνω σε αυτό το σκηνικό και έβγαλαν φιρμάνι. Για το τι γίνεται στα αποδυτήρια του Ολύμπιακού. 

Καλές οι αγκαλιές λοιπόν στην προπόνηση αλλά θα πρέπει ο Πίτερς να σκεφτεί το μέγα λάθος που έκανε.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα