Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ μαθαίνει τα εγκλήματα της Δαμιανής

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί το νέο δυνατό project μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που έχει καταφέρει ήδη να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην Ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ μαθαίνει τα εγκλήματα της Δαμιανής

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1,

η Θεοφανώ μαθαίνει τα εγκλήματα της Δαμιανής και πέφτει κυριολεκτικά από τα σύννεφα, μη μπορώντας να πιστέψει όλες αυτές τις φριχτές πράξεις.

Κλεισμένη στον πύργο μαζί με τον γιο της, η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται έντονα πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν το κακό της. Περιτριγυρίζεται από εχθρούς.

Σίγουρα η μεγαλύτερη εξ αυτώ είναι η αδίστακτη Δαμιανή με το ένοχο και βρώμικο παρελθόν της καθώς έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να καταπατήσει κάθε αρχή προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της.

Πολύ σύντομα όμως, θα μάθει όλα τα σκοτεινά μυστικά της και θα νιώσει ακόμη πιο άβολα για το μέλλον της. Πιο συγκεκριμένα, κυρίως μετά την εκτέλεσε της Πολυξένης είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να την βγάλει από τη μέση. Και θα συμμαχήσει με όποιον είναι ικανός να τη βοηθήσει να πετύχει τον σκοπό της.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Σκάνδαλο στο παλάτι-Τέλος Μάρκος και Μεταξία-Χαμός με τους Γερακάρηδες!

Η Μάγισσα: Η Ρηνιώ βλέπει την Δαμιανή να σκοτώνει την Αναστασία

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Αντρέι αιχμάλωτοι των Τούρκων

Η Μάγισσα: Αυτοί πουλάνε τον Τζανή για δούλο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα