Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης πιάνει στα πράσα Ειρήνη και Παρασκευά

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά. Με τη σχέση του Παρασκευά και της Ειρήνης να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης πιάνει στα πράσα Ειρήνη και Παρασκευά

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, έρχονται εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και θα φανερώσουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το νεαρό ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα,

η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα ενώ ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη.

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Λυκούργο ότι είδε τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα. Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό, και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματά τους είναι έντονα. Η Αριάδνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά.

Τέλος, ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα κάνει το λάθος-Νεκρή η αστυνόμος;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί τη Δήμητρα για να τη σώσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος εξαπατά Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Σφαγή με Μάνο – Αμαλία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα