Η ΑΕΚ φωνάζει για μεταγραφές, αλλά το θέμα ειναι το σκάουτινγκ

Η ΑΕΚ φωνάζει για μεταγραφές. Φωνάζει για ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις, που δείχνει πλέον να έχει πάρει ότι μπορεί να πάρει από τους υπάρχοντες, στο ρόστερ ποδοσφαιριστές. Προς τα έξω βγαίνει πως το καλοκαίρι έχει ήδη αποφασιστεί upgrade σε αρκετές θέσεις. Μια και τότε το χρονικό διάστημα είναι μεγαλύτερο και οι ευκαιρίες, λογικά και λογικό, απείρως περισσότερες.

Η ΑΕΚ

όμως μπορεί να περιμένει; Και αν ναι, μήπως «θυσιαστεί» τελικά η φετινή σεζόν; Η ΑΕΚ θέλει αριστερό μπακ, από εκεί που ήταν σίγουρο τον προηγούμενο μήνα, πλέον δεν το δένει κανείς. Η μόνιμη επωδός είναι πως θα πρέπει να έρθει παίκτης, που θα ήταν στόχος και το καλοκαίρι. Μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον και όχι με βραγχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Καλό είναι αυτό. Αλλά θα ήταν ιδανικό αν αγωνιστικά π.χ. η κατάσταση ήταν όπως πέρυσι. Όχι βαθμολογικά μια και πάνω κάτω στα ίδια είναι αλλά αγωνιστικής εικόνας. Η ΑΕΚ, ναι και πέρυσι Γενάρη δεν ήταν καλά. Αλλά πέρυσι προερχόταν από μια 5ετία αγωνιστικών καταστάσεων που έχουν μείνει στην ιστορία προς αποφυγή. Φέτος, υποτίθεται πως είχαν μπει οι βάσεις.

Η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές. Εκτός από αριστερό μπακ, έναν παίκτη από τη μέση και μπροστά (έχει προκριθεί αρχικά η θέση του αριστερού εξτρέμ). Ο Γκατσίνοβιτς δεν πατάει καλά, ο Πόνσε δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη. Αλλά φορ διαθέτει το ρόστερ.

Ο Αλμέιδα είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Αυτό είναι δεδομένο. Χωρίς τη δική του απόκριση, δε γίνεται. σχεδόν, τίποτα. Το ζήτημα όμως είναι και τι παίκτες του προτείνονται από το σκάουτινγκ. Από τους Κονέ, Κουχάρσκι. Για να μην έχει συμβεί κάτι εντυπωσιακό, φαίνεται πως προς το παρόν, οι προτάσεις που έχουν γίνει προς τον προπονητή, δεν τον έχουν εντυπωσιάσει.

Είναι εντυπωσιακό άλλωστε πως τα ονόματα που είχαν βγει προς τα έξω (Βάγκνερ π.χ.) αφορούσαν παίκτες από το MLS ή το Μεξικό. Αγορές δηλαδή που έχει προπονήσει ο Αλμέιδα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ,aek