Η ΑΕΚ δύσκολα θα αλλάξει 11άδα με τον Άρη! Ίσως πλην ενός

Η ΑΕΚ από το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άρη έμαθε ορισμένα χρήσιμα πράγματα. Το δίδυμο Σιμάνσκι, Γιόνσον δεν είναι λειτουργικό. Εξαιρετικοί παίκτες και οι δύο αλλά με τον Πινέδα δίπλα σε έναν εξ’ αυτών η ομάδα του Αλμέιδα παίζει καλύτερα.

Η ΑΕΚ για να μείνει στην 1η θέση (που βρίσκεται προσωρινά μια και εκκρεμεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) θα πρέπει να κερδίσει και στη

Θεσσαλονίκη. Εκτός των άλλων θα προσθέσει πιέσει και στους αντιπάλους. Πως απέναντι στους φιναλίστ του Κυπέλλου πήρε και τους 6 διαθέσιμους βαθμούς.

Με τον Μουκουντί να μη βγάζει το πρόγραμμα το τελευταίο 48ώρο, η αίσθηση πως δε θα υπάρξει αλλαγή στα στόπερ, έγινε μάλλον βεβαιότητα. Με το γεγονός πως μάλλον θα απουσιάσει και ο Άμραμπατ, οι πιθανότητες για αλλαγές στην 11άδα, έχουν γίνει λίγες. Βασικά, ο Σιμάνσκι είναι εκείνος που μπορεί να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Απουσίαζε λόγω καρτών. Να παίξει δηλαδή δίπλα στον Πινέδα.

Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα,Κάλενς, Σιμάνσκι ή Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Ελίασον, Πόνσε είναι οι πιθανοί 11. Και με τον Λιβάι Γκαρσία να μένει στην Αθήνα.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα