Η Luisinha Oliveira ποζάρει και ο Lando Norris κλαίει

Οι θαυμαστές της F1 αστειεύτηκαν ότι ο Λάντο Νόρις «πρέπει να κλαίει» αφού η πρώην κοπέλα του  Luisinha Oliveira άφησε πολλά σαγόνια ανοιχτά αφού έμεινε έκπληκτη με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στο Instagram ενώ απολάμβανε τον ήλιο στις διακοπές

Οι οπαδοί της F1 λυπούνται για τον Λάντο Νόρις , παρά την υπέροχη στιγμή που πέρασε στην πίστα, καθώς η πρώην κοπέλα του σιγοβράζει στον ήλιο.

Το μοντέλο της Πορτογαλίας φ έβγαινε με τη Βρετανίδα οδηγό για ένα χρόνο πριν χωρίσουν τον Σεπτέμβριο του 2022, με

την οποία στο παρελθόν ήταν τακτικό μέλος των paddocks της F1 μαζί με το αστέρι της McLaren.

φ1g

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Ναυτιλίας5 +1 βόμβες μεταγραφικές κινήσεις που συγκλόνισαν το MotoGPΗ McLaren τα πήρε όλα στο Grand Prix του QatarMotoGP Indonesia: Έχουμε αγώνα αυτή την εβδομάδα

Η 23χρονη δημοσίευσε μια συλλογή από καυτές φωτογραφίες με μπικίνι στους 372.000 followers της, με τη λεζάντα: «Ο ορισμός του κρυστάλλινου», καθώς μούσκεψε στον ήλιο σε μια παραλία της Βενεζουέλας. Η Luisinha Oliveira άφησε ελάχιστα στη φαντασία καθώς έδειξε τις γραμμές μαυρίσματος στο μπρούτζινο σώμα της.

Με αθλητικά γυαλιά ηλίου, η μελαχρινή καλλονή γύρισε επίσης για να επιδείξει το ροδακινί πίσω της ενώ πόζαρε στη θάλασσα σε μια τελευταία απόλαυση για τους followers της. Ενώ η πλειονότητα των θαυμαστών της λιποθύμησαν πάνω της στην ενότητα σχολίων, ορισμένοι οπαδοί των αγώνων έμειναν να λυπούνται για τον Νόρις, ένας είπε: «Αν ήμουν ο Λάντο, θα έκλαιγα».

Ένας δεύτερος θαυμαστής ισχυρίστηκε: “Τι θέα!” Καθώς η Luisinha πόζαρε μπροστά στη γραφική ακτογραμμή. Ένας άλλος πρόσθεσε: Είσαι τόσο, τόσο, τόσο, τόσο, τόσο, τόσο, τόσο όμορφη», ενώ ένας τέταρτος σχολίασε: «Είσαι τόσο υπέροχο κορίτσι».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Sergio Perez απολογείται σε Christian Horner και Helmut MarkoCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςΟ Fabio Quartararo απαιτεί από τη Yamaha: «Κάνε αυτό που θέλω αλλιώς θα φύγω»21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Luisinha Oliveira,Lando Norris