Γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει μπαλάρα και είναι σοβαρός

Ο ΠΑΟΚ δεν την πάτησε με την Κηφισιά. Και δεν την πάτησε γιατί το δείχνει η βαθμολογία. Στο τέλος του 2023, ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος από όλους. Γιατί μετά το 2-0 από την ΑΕΚ, γύρισε το τσιπάκι και η ομάδα του Λουτσέσκου όχι μόνο κερδίζει αλλά παίζει και μπαλάρα.

Μπαλάρα. Όπως το λέει η λέξη. Το 6-0 με την Κηφισιά μπορεί να αναγνωστεί με διάφορους τρόπους αλλά το πιο σημαντικό

είναι πως είναι απλά σοβαρός.

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσο και αν μπορεί να ακουστεί υπερβολικό γιατί οι διαφορές είναι μικρές στη βαθμολογία, αλλά δείχνει να είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους.

Το τι θα γίνει το 2024 ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει. Αλλά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να λέει πως είναι πρώτος δίκαια.

Όχι κατά τύχη. Και είναι γεγονός πως ο Λουτσέσκου έχει πολλούς πρωταγωνιστές και μάλιστα παίκτες που δεν ήταν και στην πρώτη γραμμή.

Μουργκ, Ντεσπόντοφ συνέχισαν και με την Κηφισιά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Και ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς πλέον που μπορούν να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως τακτικά μάλλον είναι η ομάδα που είναι πιο συγκροτημένη και εκείνη που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στην καλύτερη αφετηρία.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα