Γιατί ο ΠΑΟΚ δε θέλει να φανεί πως μπαίνει… σφήνα για τον Ινσούα

Είπαμε, πνεύμα σύμπνοιας και κατανόησης. Αλλά, basta αδερφέ. Βγαίνει ο άλλος, μέσα στο νάζι και «αποκαλύπτει» πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ινσούα με 600.000 ευρώ τον χρόνο. Σοβαρά τώρα;

Έξι Νοεμβρίου! 4,5 μήνες δηλαδή πριν, ο ατζέντης ακριβώς αυτό που ανέφερε το χτεσινό «αποκαλυπτικό», «αποκλειστικό» και φρέσκο ρεπορτάζ, είχε αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια. Επαναλαμβάνω, 6 Νοεμβρίου.

Πάμε παρακάτω τώρα, γιατί καταλαβαινόμαστε. Ο ΠΑΟΚ

έσπευσε να διαψεύσει (χλιαρά) ότι έχει προσεγγίσει τον Ινσούα. Να ‘χαμε να λέγαμε! Από τον Νοέμβριο χτες το θυμήθηκαν στον «δικέφαλο»; Ο λόγος είναι απλός. Και αυτόν τον έχω αναφέρει για την υπόθεση του Βαγιαννίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Χτίζει νέα ομάδα αλλάζει στρατηγική!

Διοικητικά, ο «δικέφαλος» έχει έρθει πάλι κοντά με τον Παναθηναϊκό. Αδιαμφισβήτητο και καρατσεκαρισμένο.

Και με εντολή Σαββίδη οι άνθρωποι που χειρίζονταν την υπόθεση του «Βάγια» έκαναν πίσω για να μην ρισκάρουν το παραμικρό στις σχέσεις των δύο συλλόγων (και δύο διοικήσεων).

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο λοιπόν, ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε επαφή με τον Ινσούα εδώ και καιρό, δεν θέλει να εμφανιστεί πως τώρα, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι (τελεσίδικα) του Αργεντινού στον Παναθηναϊκού, μπαίνει σφήνα.

Όταν και εφόσον οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» Παναθηναϊκού – Αργεντινού και αν και εφόσον κριθεί πως θα είναι ο Ινσούα αυτός για τον οποίο θα κινηθούν, τότε θα «δημοσιοποιηθεί» αρμοδίως…

The post Γιατί ο ΠΑΟΚ δε θέλει να φανεί πως μπαίνει… σφήνα για τον Ινσούα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα