Φόρμουλα 1 Alpine: Ολοκληρώνει τη σεζόν του 2023 στη Μαδρίτη… με τον Zinedine Zidane

Ο Ζινεντίν Ζιντάν καλωσόρισε ολόκληρη τη φατρία των Άλπεων στην ισπανική πρωτεύουσα για την τελευταία μέρα της σεζόν  Φόρμουλα 1 της Alpine για το 2023.

Φόρμουλα 1 Alpine:  Τελευταίο εταιρικό σεμινάριο. Επί τόπου, τη γαλλική ομάδα υποδέχθηκε ο πρεσβευτής της, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική πρωτεύουσα: τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Πρεσβευτής της γαλλικής ομάδας από την αρχή της χρονιάς, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου του 1998 προσχώρησε στους

οδηγούς της Alpine Racing, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την ομάδα F1 , Pierre Gasly και Esteban Ocon , ως μέρος μιας ημέρας εμβάπτισης και προβληματισμού για τη σεζόν του 2023.

Το τελευταίο χωρίστηκε σε τρία μέρη με πρώτα από όλα μια επίσκεψη στο στάδιο Santiago-Bernabéu, το σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης που ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει σχετικά καλά έχοντας παίξει εκεί μεταξύ 2001 και 2006 πριν γίνει προπονητής της (2016). -2018 και μετά 2019 -2021), καθώς και το μουσείο του συλλόγου και η αίθουσα τροπαίου του.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;WRC: Μια υπενθύμιση η ομάδα Β δεν ήταν μόνο 4WD22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Φόρμουλα 1 Alpine:  Ο Zinedine Zidane, ο Esteban Ocon, ο Pierre Gasly, νέοι οδηγοί των Άλπεων και οι δύο νικητές του CEMA 2023 (διαγωνισμός για επίδοξους μηχανικούς που διοργάνωσε η Alpine) πήραν το τιμόνι του A110 για ένα σύντομο ταξίδι στην πόλη για να συμμετάσχουν σε μια επίδειξη καρτ . Επί τόπου, ο ZZ ανέλαβε το τιμόνι ενός ηλεκτρικού καρτ και έλαβε συμβουλές από τη Lisa Billard και τον Sukhmani Khera, δύο οδηγούς Alpine Rac(H)er (πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2022 με στόχο την ενίσχυση της αξιοκρατίας των φύλων σε όλους τους τομείς της εταιρείας) που ασχολούνται επί του παρόντος με διεθνές καρτ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα