Φενερμπαχτσέ: «Πιο θετικό το κλίμα με Ομπράντοβιτς», λένε οι Τούρκοι

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαϊλ Σενόλ ανέφερε ότι συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την Φενερμπαχτσέ με την ατμόσφαιρα σήμερα να είναι πιο θετική και τον Σέρβο να επιστρέφει αύριο στο Βελιγράδι.

Αρχίζει να γίνεται… εύκρατο το κλίμα στις επαφές που έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την διοίκηση της Φενερμπαχτσέ και τον πρόεδρο του συλλόγου Αλί Κοτς, λένε οι Τούρκοι.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος ανέφερε σε post που έκανε στο twitter

ότι συνεχίζονται για 4η μέρα οι επαφές ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την Φενερμπαχτσέ για το θέμα της παραμονής ή όχι του Ζοτς στην ομάδα, με την ατμόσφαιρα σήμερα να είναι πιο θετική και τον Σέρβο να επιστρέφει αύριο στο Βελιγράδι.

Βέβαια, οι Τούρκοι έχουν πει διάφορα εδώ και καιρό και χάθηκε γενικά η μπάλα. Αλλοι έγραφαν ότι ο Σέρβος φεύγει οριστικά,  άλλοι ότι μένει οριστικά, άλλοι ότι το σκέφτεται.

Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν αυτό το «θετική ατμόσφαιρα» είναι όντως αληθινό και δείχνει ότι ο Ομπράντοβιτς έχει αρχίσει να σκέφτεται να μείνει στην ομάδα παρά το γερό ψαλίδι που θα πέσει στο μπάτζετ.

Αναλυτικά ο Ismail Senol έγραψε στο post που έκανε στο twitter.

«Οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν στην Φενερμπαχτσέ είναι την τέταρτη ημέρα. Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με την πρώτη μέρα. Συζητούνται λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση συνέχισης του δρόμου με τον Ομπράντοβιτς. Τα υπάρχοντα συμβόλαια είναι ένα από τα θέματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει στο Βελιγράδι αύριο».

Fenerbahçe Beko’da gelecek sezonla ilgili görüşmeler dördüncü gününde. İlk güne oranla daha olumlu bir hava var. Yola Obradovic ile devam edilmesi durumundaki planlamanın detayları konuşuluyor. Var olan sözleşmeler konu başlıklarından biri. Obradovic yarın Belgrad’a dönecek.

— İsmail Şenol (@ismailsenol) June 18, 2020

Το άρθρο Φενερμπαχτσέ: «Πιο θετικό το κλίμα με Ομπράντοβιτς», λένε οι Τούρκοι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα