Φαν’τ Σχιπ: «Δώσαμε τα πάντα, δύσκολο να πεις τι είναι δίκαιο και τι όχι…»

00:20 6/9/2021 - Πηγή: Sportime

«Πάγωσε» με το 1-1 στις καθυστερήσεις η Εθνική ομάδα που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το σχόλιο του Φαν’τ Σχιπ.

Σοκ στο φινάλε και Μουντιάλ τέλος για τη «γαλανόλευκη». Το Κόσοβο «χτύπησε» στις καθυστερήσεις του αγώνα και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Φαν’τ Σχιπ στο πρώτο σχόλιό του για την αναμέτρηση έδειξε αρκετά πικραμένος και προβληματισμένος. «Απογοητευτικό να ισοφαριζόμαστε στο τέλος, κοιτάμε πλέον τη Σουηδία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η

πρώτη αντίδραση του προπονητή της Εθνικής: 

«Είναι δύσκολο να πεις αν είναι δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα. Δώσαμε τα πάντα. Παίξαμε με καρδιά και πάθος. Αυτά είναι δύσκολα παιχνίδια. Η κρίση μας δεν ήταν τόσο καλή σε κάποια σημεία, όπως το γκολ που δεχτήκαμε. Είναι απογοητευτικό να ισοφαριζόμαστε στο τέλος, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να επανέλθουμε απέναντι στη Σουηδία».

Για το παιχνίδι της πρόκρισης: «Δεν έχει χαθεί η πρόκριση αλλά είναι δύσκολα πλέον. Πρέπει να τερματίσουμε στην 2η θέση, αυτή είναι η μοναδική μας επιλογή. Η ομάδα τα έδωσε όλα για την νίκη, σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όταν δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, είναι δύσκολα».

Τέλος σημείωσε: «Πίεση πάντα υπάρχει. Ακόμα και με το 0-1, πάλι θα είχαμε δύσκολο έργο μιας και μόνο ο πρώτος στον όμιλο προκρίνεται. Αλλά με το 1-1 στα τελευταία λεπτά, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Σουηδία.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Διαβάστε ακόμη: 

Κόσοβο – Ελλάδα: Ασίστ ο Μπακασέτας, γκολ ο Δουβίκας και 0-1 η Εθνική! (vid)

Σφιντέρσκι: Σκόραρε και μοίρασε ασίστ με την Πολωνία! (vid)

Top Chef: Αυτή είναι η παίκτρια που συμμετείχε στο Hell’s kitchen του Μποτρίνι (vid)

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαν’τ Σχιπ, Δώσαμε,fan’t schip, dosame