Εύβοια – Εκτίμηση- ΣΟΚ από τον αντιδήμαρχο Μαντουδίου: «1.000 καμένα σπίτια μόνο στον Δήμο μας!»

09:23 9/8/2021 - Πηγή: Sportime

Εκτίμηση-ΣΟΚ για 1.000 καμένα σπίτια μόνο σε έναν Δήμο στην Εύβοια. Ασύλληπτη καταστροφή, σε απόγνωση οι κάτοικοι.

Ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Σταμούλος μίλησε για τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια, η οποία κατακαίει για έβδομη μέρα ό,τι έχει βρει στο πέρασμά της.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, «στον Δήμο Μαντουδίου έχουν καεί 450.000 στρέμματα», από τα συνολικά 550.000 στρέμματα στα οποία εκτείνεται ο Δήμος. Σχετικά

με τις καταστροφές σε σπίτια είπε ότι «στον Δήμο Μαντουδίου, η φωτιά μπήκε μέσα σε όλους τους οικισμούς, εκτός από το Μαντούδι και το Προκόπι. Τα καμένα σπίτια είναι 1.000 μόνο στον Δήμο μας».

Επιπλέον, επεσήμανε ότι από την πρώτη στιγμή ζητούσαν περισσότερα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, αλλά δεν εισακούονταν, καθώς ήταν «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Ο Γιώργος Σταμούλος είπε ακόμα ότι αυτό που επείγει τώρα είναι η αποκατάσταση και η στήριξη των πολιτών από το Κράτος λέγοντας ότι οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν και πώς να ζήσουν, αλλά και ότι «έρχονται πλημμύρες μετά από λίγους μήνες».

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Επτά μέρες περίμεναν οι Σέρβοι να απαντήσει ναι η Αθήνα στην πρόταση τους για βοήθεια

Φωτιές – Καταγγελία σοκ στον «αέρα»: Πολίτης ζήτησε πυροσβεστικό από ταξίαρχο και του είπαν για πολιτικό μέσο!

Άρης-ΠΑΟΚ: Η έχθρα τους άρχισε για το «κιτρινόμαυρο» χρώμα!

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα