Ελληνικά F 16: Σκασμένη η Τουρκία – Δεν σταματά τις προκλήσεις η «τριάδα του κακού» λένε οι Τούρκοι για Ελλάδα-Κύπρο-Γαλλία

Ελληνικά F 16: Δεν μπορεί να αντέξει η Τουρκία την παρουσία ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών στην Κύπρο και ειδικά ότι έφτασαν κάτω από την μύτη των Τούρκων.

«Οι Έλληνες δεν σταματούν τις προκλήσεις με τις κοινές ασκήσεις από την τριάδα του κακού», τιτλοφορείται το άρθρο της Hurriet.

«Tρία ελληνικά F-16 που συμμετείχαν στην άσκηση προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση του Ανδρέα Παπανδρέου στην πόλη της Πάφου. Στην ελληνική τηλεόραση

ανέφεραν ότι τα ελληνικά αεροπλάνα προσγειώθηκαν στην Κύπρο για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ενώ τα γαλλικά πολεμικά αεροπλάνα αναπτύσσονται συνεχώς στο πλαίσιο μιας στρατιωτικής συμφωνίας με τους Έλληνες. Ωστόσο, οι τουρκικές εξωτερικές υποθέσεις προέβησαν σε δήλωση ότι η προσγείωση 3 γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών στο νησί της Κύπρου είνται ενάντια στις Συνθήκες του 1960 και ότι αυτή η στάση της κυβέρνησης του Παρισιού ενθάρρυνε το Έλληνες και Κυπρίους ζευγάρι κλιμακώσουν την ένταση με επικίνδυνο τρόπο», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους «η Γαλλία αυξάνει τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο υποστηρίζοντας την Αθήνα».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο Ελληνικά F 16: Σκασμένη η Τουρκία – Δεν σταματά τις προκλήσεις η «τριάδα του κακού» λένε οι Τούρκοι για Ελλάδα-Κύπρο-Γαλλία εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα