Έχει δίκιο ο Μπρνιτς που αντιδρά;

Έχει δίκιο ο Μπρνιτς που αντιδρά με αποτέλεσμα να έχει βγει εκτός ροτέισον του Ολυμπιακού;

Ο Ιβάν Μπρνιτς αντιδρά να παίξει στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να… πληρώνει για την απόφασή του αυτή τη μη συμμετοχή του στο ροτέισον της πρώτης ομάδας.

Ο 21χρονος Κροάτης είναι καλός παίκτης, έχει δείξει στοιχεία

στο Ρέντη και υπό άλλες συνθήκες θα είχε πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Όμως ο Κροάτης ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να παίξει στη β’ ομάδα, έτσι πληρώνει το… μάρμαρο.

Έχει δίκιο όμως ο Ιβάν Μπρνιτς να αντιδρά;

Ο νεαρός Κροάτης, με την εντυπωσιακή τεχνική κατάρτηση και τα τελειώματα, κάπου το πάει λάθος. Έχει δει στραβά το θέμα της συμμετοχής του στην δεύτερη ομάδα, ενώ ο ίδιος θα έπρεπε να το επιδιώκει ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να αποδείξει πως πρέπει να παίζει.

Με τις χαμηλές πτήσεις του Όλα Σολμπάκεν και την αναμενόμενη λόγω έλλειψης προετοιμασίας, πτώσης της απόδοσης του Ντάνιελ Ποντένσε, ο Μπρνιτς θα ήταν τώρα που μιλάμε στα βασικά σχέδια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τουλάχιστον για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του ο 21χρονος και να καταλάβει πως πολλές φορές πρέπει να… δείχνεις το αυτονόητο, περισσότερο για να είσαι μέλος μίας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Σίκμα έχει αρχίσει να κλείνει στόματα!

Ολυμπιακός: Το μυστήριο με Όλα Σολμπάκεν – Ο ρόλος Κορδόν

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα