Δόμνα Μιχαηλίδου: Μετά τους «μαραθωνοδρόμους» μαθητές, ανέλαβε και τους ηλικιωμένους – «Να δουλεύουν οι 70+, έχουν ενέργεια»

14:40 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Δεν μπορεί να δοθεί διαφορετική εξήγηση πλέον. Η Δόμνα Μιχαηλίδου φαίνεται ότι απολαμβάνει να ταλαιπωρεί τον κόσμο για να ικανοποιήσει την αντιλαϊκή ατζέντα του Μαξίμου, και φυσικά τη μεγαλομανία της. Λατρεύει να επιβάλλει τη βούλησή της στους αδύναμους. Σε όποιο υπουργείο και αν πηγαίνει, εκφράζει τη θέλησή της να τυραννά τον κοσμάκη, αυτόν που προφανώς τον θεωρεί «πλέμπα» η κυρία Δόμνα. Και τελικά έχει «ταλέντο» να παιδεύει εξίσου «καλά» και τα νέα παιδιά, και την τρίτη ηλικία!

Και εξηγούμαστε.

Όταν ήταν υφυπουργός Παιδείας, προκειμένου να δικαιολογήσει τα απανωτά λουκέτα που βάζει η κυβέρνηση σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας, έφτασε να πει την αθλιότητα ότι το να περπατάνε 8 χιλιόμετρα τη μέρα τα παιδιά για να πάνε σχολείο, θα τους κάνει… καλό στην υγεία. Και αυτό το οικτρό επιχείρημα το είχε στηρίξει μάλιστα σε οδηγία του… ΠΟΥ, που λέει ότι το περπάτημα κάνει καλό. Δηλαδή μέχρι και «μαραθωνοδρόμους» έφτασε να κάνει τους μαθητές η Δόμνα, προκειμένου να υπερασπιστεί τις αδικαιολόγητες συγχωνεύσεις σχολείων.

Και αφού η κυρία Μιχαηλίδου έφερε εις πέρας το καταστροφικό της έργο στα σχολεία και τις δομές φιλοξενίας παιδιών, μετακινήθηκε στο υπουργείο Εργασίας και είπε να «αναλάβει» και τους ηλικιωμένους! Πως; Λέγοντας ότι είναι απολύτως φυσιολογικό, αν όχι και απαραίτητο, να δουλεύουν στα 72 τους και παραπάνω!

Η υπουργός Εργασίας εμφανίστηκε στην εκπομπή του «γαλάζιου» Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ που φέρεται να ετοιμάζεται για υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, οπότε το κλίμα ήταν «οικογενειακό» και η Δόμνα μπορούσε να πει ό,τι ακρότητα ήθελε, έχοντας δεδομένη την επιδοκιμασία του μελλοντικού συναδέλφου της, που τύποις είναι ακόμα «δημοσιογράφος».

Σε μια επίδειξη αναισθησίας για τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, η κυρία Μιχαηλίδου υπερασπίστηκε το σχέδιο της κυβέρνησης να ωθήσει ηλικιωμένους στην εργασιακή γαλέρα, αντί να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή σύνταξη. Και μάλιστα για να δικαιολογήσει αυτήν την απάνθρωπη πολιτική, η Δόμνα έφερε ως παράδειγμα την 72χρονη μητέρα της, που όπως είπε «είναι μέσα στην ενέργεια και μέσα στη δύναμη και θα θέλει η ίδια να δουλέψει αφού θα ξέρει πως η σύνταξή της δεν θα κοπεί».

Το επόμενο που μένει να πει η Δόμνα, είναι να χαρακτηρίσει τεμπέληδες τους απόμαχους της ζωής που έχουν δουλέψει σκληρά για μισό αιώνα, για να ακούνε σήμερα από την υπουργό ότι πρέπει να είναι γεμάτοι… ενέργεια. Προφανώς η κυρία Μιχαηλίδου δεν έχει ιδέα για τη ψυχοσωματική κόπωση της έβδομης και όγδοης δεκαετίας της ζωής, ούτε και ενδιαφέρεται να μάθει.

Αξιοπρέπεια στις συντάξεις, στη διαβίωση και στην περίθαλψη θέλουν οι 70+. Όχι να δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν, επειδή η Δόμνα προωθεί τις απάνθρωπες πολιτικές της κυβέρνησης.

Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα