Χρήστος Γώγος: Περιμένει ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό και μια συγγνώμη από τον Τάσο Νικολογιάννη

Σε πρόσωπο του ντέρμπι εξελίχθηκε ο Χρήστος Γώγος στο ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός λόγω του επεισοδίου με τον Χουάνκαρ.

Ο γιατρός του αγώνα ήταν αυτός που έπρεπε να κρίνει εάν μπορούσε να συνεχίσει ο Ισπανός αριστερός μπακ μετά την κροτίδα που έπεσε. Υπήρξε σημαντική καθυστέρηση ως προς αυτό με τον γιατρό στο τέλος να λέει πως δεν μπορεί να πάρει θέση. Τα μέσα που είχε, δεν του επέτρεπαν να

διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος στον Χουάνκαρ.

Ακολούθησαν πολλά. Ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα. Κάποια εξ αυτών τον πείραξαν τον γιατρό. Έκτοτε το έχει τονίσει πολλές φορές δημοσίως.

Κυρίως εκείνο που τον ενόχλησε ήταν μία τοποθέτηση που έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης. Ό Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για δολοφονία χαρακτήρων στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι. Την ίδια άποψη έχει, όπως όλα δείχνουν, και ο γιατρός.

Με ανάρτηση που έκανε, υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά του ζήτησε συγγνώμη μέσω υψηλόβαθμου στελέχους του. Περιμένει, όμως, να κάνει κάτι ανάλογο και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Γώγος: «Επειδή κάποιοι «αγαπημένοι» φίλοι βιάστηκαν να πουν «καλές κουβέντες» για μένα και ειδικά πρώην υποψήφιοι μου, παρακαλώ διαβάστε την Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η του ΠΑΟ δια του αντιπροέδρου του στην διεξαγόμενη δίκη αυτή την στιγμή.

Μπείτε στην ροή του ΣΠΟΡ FM και πηγαίνετε στο σημείο 12:35.

Εγώ όμως περιμένω ανακοίνωση με έγγραφη συγνώμη από τον Τάσο Νικολογιάννη του SPOR FM, που με διαπόμπευσε και παρακίνησε όλο το κύμα βίας από 15χρονα εναντίον μου και μάλιστα μέσω ειδικής πλατφόρμας που εξιχνίασε η Αστυνομία.

Δεκτή η συγνώμη κύριε Αντιπρόεδρε.

Θέλω και ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ, όπως κάνατε όταν λέγατε άλλα».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα