Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Η τεράστια διαφορά του σε σχέση με όλους τους άλλους προπονητές που ήρθαν στον Ολυμπιακό

Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Η τεράστια διαφορά του Βάσκου σε σχέση με όλους τους άλλους προπονητές που ήρθαν στον Ολυμπιακό βγάζει… μάτι.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στο λίγο καιρό που βρίσκεται στον Ολυμπιακό πρόλαβε να γράψει… ιστορία με τους ερυθρόλευκους, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, όλων των εποχών, με την πρόκριση

του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όμως, επίσης, ο Βάσκος προπονητής, στους ούτε δύο μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να δείξει σε τι διαφέρει από ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν ασχολείται με μεταγραφές. Δηλαδή δε μεταφέρει πως θέλει έναν, δύο, τρεις παίκτες γι αυτές και γι αυτές τις θέσεις, για να κάνει τη δουλειά του, όπως ανέφεραν όλοι οι προηγούμενοι προπονητές του Ολυμπιακού.

Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Η τεράστια διαφορά του σε σχέση με όλους τους άλλους προπονητές που ήρθαν στον Ολυμπιακό

Ο Βάσκος προπονητής έχει μάθει στην καριέρα του να δουλεύει με αυτούς που έχει στην ομάδα, χωρίς γκρίνιες και χωρίς να ζητά τον… ουρανό με τ’ άστρα.

Βέβαια, ο Μεντιλίμπαρ ξέρει που πονάει ο Ολυμπιακός και όταν έρθει η ώρα θα κάνει τις εισηγήσεις του αλλά μην… φανταστεί κανείς πως θα ζητήσει τρελά πράγματα.

Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιοι δανεικοί θα μείνουν και ποιοι θα ανανεώσουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μεντιλίμπαρ βλέπει συνέχεια τη Β’ ομάδα και την Κ19 του Ολυμπιακού. Θέλει να ξέρει σε ποιους νεαρούς του Ολυμπιακού μπορεί να βασιστεί, ώστε να τους ανεβάσει στην πρώτη ομάδα.

Επίσης έχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία των δανεικών του Ολυμπιακού, ώστε στην προετοιμασία να δει αν του κάνουν. Και μόνο αν εξαντληθούν όλοι αυτοί οι παράγοντες θα πει για νέους παίκτες. Ότι έχει επαφές και γνωριμίες για να φέρει παίκτες από την Ισπανία τις έχει. Ότι οι Κορδόν και Μέντες συνεχίζουν να έχουν άμεση επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ναι, συνεχίζουν. Όμως ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές εκείνους που θέλει να του κάνει τα χατίρια η διοίκηση. Έχει μάθει να λειτουργεί με όσους έχει. Και αυτό κάνει και θα κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Τούρκος παίκτης της Φενέρ; Τι έγραψε

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε του Μεντιλίμπαρ αξίζει κάθε ευρώ της ρήτρας του



Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα