Χωρίς Βίντα η ΑΕΚ, στην αποστολή ο Λιούμπισιτς

16:50 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ παίζει ξανά ένα παιχνίδι Stoiximan Super League χωρίς περιθώρια λάθους. Η ομάδα του Αλμέιδα πρέπει μόνο να κερδίσει αν θέλει να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή και φυσικά ότι κέρδος πάρει από τα παιχνίδια των υπολοίπων ανταγωνιστών Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο Ματίας Αλμέιδα κατεβάζει ένα σχήμα με ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο Ντόμα Βίντα τραυματίστηκε στην προπόνηση, πονούσε πριν

τον αγώνα και τελικά έμεινε εκτός. Ο Μήτογλου παίρνει τη θέση του στη βασική 11άδα. Πινέδα και Μάνταλος είναι οι παίκτες που επελέγησαν για τα χαφ, από την στιγμή που είναι εκτός τόσο ο τραυματίας Σιμάνσκι, όσο και ο τιμωρημένος με κάρτες Γιόνσον. Αυτό δηλαδή που αναμενόταν, ενώ ο Αλμέιδα σε αυτούς που ήταν τα φαβορί υπολογίζει και για μπροστά. Ο Άμραμπατ δηλαδή παρά το γεγονός πως δεν είναι και στα πάνω του μπαίνει στην 11άδα μια και ο Γκατσίνοβιτς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Έτσι, παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα και ο Ελίασον που λογικά θα παίξει αριστερά στα εξτρέμ.

Και η αποστολή του Αλμέιδα όμως έχει ειδήσεις. Είναι μέσα σε αυτή ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Κάτι που φαινόταν ότι θα γίνει μια και ο Κροάτης έπαιζε κανονικά και έχει ρυθμό. Στην αποστολή είναι και ο Λιβάι Γκαρσία. Επιστρέφει και ο Αθανασιάδης και ο Γαλανόπουλος στον πάγκο αλλά και ο Μουκουντί που γύρισε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Καμερουνέζος στόπερ είναι στην Ελλάδα εδώ και κάποιες ημέρες και έχει επιστρέψει fit, με αποτέλεσμα ο Αλμέιδα να τον υπολογίζει.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Πήλιος, Μήτογλου, Κάλενς, Μάνταλος, Πινέδα, Άμραμπατ, Ελίασον, Πόνσε, Τσούμπερ.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Σιντιμπέ, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Φερνάντες.

Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης: Γρμματικάκης, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Λύρατζης, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο.

Στον πάγκο είναι οι Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Σουρλής, Αλβάρες, Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Σίτο, Μάντζης.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα