Μπάγερν – Ολυμπιακός live streaming (1/2)

15:03 1/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάγερν σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ψυχολογία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία καλείται να επικρατήσει και να βγάλει χαρακτήρα.  Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ψυχραιμία και επικράτησαν με άνεση της Άλμπα στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζοντας αντίδραση και σοβαρότητα στα κρίσιμα σημεία και τώρα ετοιμάζεται για μία πολύ δύσκολη έδρα.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη

κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά, έδειξαν ευάλωτοι στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο η επανεκκίνηση ήταν τέτοια που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο. Ο Κάνααν με 9 εύστοχα σουτ τριώνν πόντων ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ενώ θετικός ήταν και ο Μόουεζ Ράιτ ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, κυριαρχόντας κάτω από την «ρακέτα». Έτσι το κενό του Μιλουτίνοφ και του Φαλ έχει καλυφθεί, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος έχει τραυματιστεί στο μηρό και αναμένεται να χάσει το ματς στο Μόναχο. Παράλληλα η επιστροφή του Γκος έδωσε χώρο στην περιφέρεια και αναμένεται σκληρό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 1/2

Περίεργη ιστορία είναι η φετινή Μπάγερν. Η ομάδα του Λάσο μπορεί να κερδίσει τον καλύτερο και να χάσει από τον χειρότερο, δείγμα του πόσο ασταθές σύνολο είναι. Ομάδα έδρας κυρίως, κέρδισε την Μπασκόνια και έβγαλε σφυγμό αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάτι περισσότερο στην λίγκα. Πρωταγωνιστές οι Ιμπακά, Ομπστ, ανεβαίνει και ο Λούσιτς.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα