Ατρόμητος: «Τρελάθηκε» και δίνει λεφτά το αφεντικό!

Δεν είναι από τις ομάδες που κάνουν τρέλες τον Ιανουάριο ο Ατρόμητος. Συνήθως πάει συνετά και ενίοτε δεν πάει σε μεταγραφές τον Γενάρη.

Η φετινή χρονιά είναι περίεργη. Ξεκίνησε αρκετά προβληματικά. Σε τέτοιο βαθμό που από την εξάδα ο αρχικός στόχος αναπροσαρμόστηκε σε παραμονή στη Stoiximan Super League.

Όλα αυτά προ της έλευσης του Σάσα Ίλιτς. Τα έχει αλλάξει όλα ο Σέρβος. Ο Ατρόμητος εξακολουθεί να μην εντυπωσιάζει, αλλά βγάζει μία υγεία στο γήπεδο. Δεν χάνει από κανέναν.

Αήττητος

είναι ο νέος κόουτς έχοντας αντιμετωπίσει πρόσφατα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Τον πρώτο τον νίκησε με ανατροπή με το εμφατικό 3-1, από τον δεύτερο πήρε βαθμό (0-0).

Απέχει πια τέσσερις βαθμούς από την εξάδα και είναι πολύ λογικό στο Περιστέρι να το βλέπουν αλλιώς τώρα.  Γιατί να μην αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρουν; Κανείς δεν σου βγάζει μεγάλη σιγουριά από τους ανταγωνιστές.

Κάπως έτσι έχει ανοίξει και η όρεξη του αφεντικού. Εκεί που έλεγε να μην κάνει καμία κίνηση τον Ιανουάριο, τώρα αναθεωρεί. Και εάν προχωρήσει σε μεταγραφή δεν θα είναι μία απλώς για να γίνει. Δεν ψάχνει συμπλήρωμα στο ρόστερ του ο Ατρόμητος, αλλά αξίωσε ένα «9άρι» τύπου Κουλούρη για να κάνει την διαφορά στο γήπεδο. Δίνει μέχρι και 150 χιλιάρικα!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα