Άρης: Τέλος ο Μενέντες, φεύγει και ο Ντουκουρέ – Eκεί συνεχίζουν!

12:26 1/2/2024 - Πηγή: Sportime

Μετά τον Μενέντες, ο Άρης αποδεσμεύθει και τον Ντουκουρέ. Ο πρώτος θα συνεχίσει στην Κηφισιά και ο δεύτερος στην Καλαμάτα.

Η 31η Ιανουαρίου ήταν η τελευταία ημέρα στην οποία οι ελληνικές ομάδες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μεταγραφές, με το «παράθυρο» για τους ελεύθερους να είναι ανοικτό μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Άρης

έχει προχωρήσει έως τώρα σε τέσσερις προσθήκες συνολικά, με πιο πρόσφατη αυτή του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος θα αποτελέσει το στήριγμα του Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είτε ενός αριστερού μπακ, αφού ο Ματαρίτα εδώ και καιρό είναι εκτός πλάνων, είτε ενός μέσου αφού στην ίδια κατηγορία είναι και ο Ρουπ.

Φυσικά, οι Θεσσαλονικείς δεν χάνουν καθόλου χρόνο και παράλληλα με τις μεταγραφές, «τρέχουν» και τις υποθέσεις των αποχωρήσεων.

Έτσι, έπειτα από 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ένα γκολ ο Τζόναθαν Μενέντες αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους», με πιθανότερο προορισμό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, την Κηφισιά.

Παράλληλα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Σεΐχ Ντουκουρέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο 31χρονος χαφ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τελικά αν και αρχικά δεν ήθελε, στη Super League 2, με τη φανέλα της Καλαμάτας, εκεί όπου πλέον βρίσκεται ο πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Απόστολος Τερζής.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα