Άρης: Πάει για μεταγραφή από Serie A ο Καρυπίδης!

Άρης: Δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Ούτε για μεταγραφές, ούτε για «συμπαίκτες». Εξελίξεις υπάρχουν και στα δύο «μέτωπα». Ποδοσφαιριστή που παίζει στο Campionato έχει λοκάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Άρης επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με δύο κολλητά ντέρμπι στην Stoiximan Super League και περιμένει να μάθει αν τελικά θα γίνει και το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας

με την ΑΕΚ στις αρχές Δεκεμβρίου, αφού η ΕΠΟ ακόμα δεν το έχει αναβάλει επίσημα.

Παράλληλα ο Θόδωρος Καρυπίδης τρέχει και τα υπόλοιπα «καυτά» ζητήματα που αφορούν στους συμπαίκτες που θα αποκτησει στην ΠΑΕ, αλλά και στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Όπως έχει γράψει το Sportime, 3-4 θα είναι οι προσθήκες που δεν θα γίνουν για να γίνουν. Ο Καρυπίδης έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα στο κλαμπ. Έχει αποκαλύψει τον εξτρέμ από προηγμένο πρωτάθλημα και τον μέσο του εκατομμυρίου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο εξτρέμ ο οποίος ήταν στο «κάδρο» και το καλοκαίρι, είναι νεαρής ηλικίας και δεν αγωνίζεται στην πατρίδα του. Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι ανήκει σε ομάδα της Serie A, η κύρια θέση του είναι στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και ως δεξί εξτρέμ.

Η κουβέντα που έχει κάνει ο Καρυπίδης τόσο με το ιταλικό κλαμπ, όσο και με τον ποδοσφαιριστή είναι για να αποκτηθεί με μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα