Άρης: Οι «off» και τα ερωτηματικά για Μάντζιο!

13:51 9/3/2021 - Πηγή: Sportime
Άρης: Ξεκινάει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο (10/3-19.00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης». Oι εκτός και τα ερωτηματικά για τον Άκη Μάντζιο.

ΠΑΟΚ τέλος και πλέον ΟΦΗ. Ο Άρης μετά το ρεπό της Δευτέρας, ξεκινάει την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (14/3-19.00) εντός έδρας παιχνίδι για την 26η και τελευταία

αγωνιστική της Super League, κόντρα στον ΟΦΗ.

Δύο οι δεδομένες απουσίες για τον Άκη Μάντζιο. Ο Χαβιέρ Ματίγια λόγω του τραυματισμού του θα χάσει και το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος επιθετικός «κιτρινίστηκε» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, συμπλήρωσε τέσσερις και μοιραία θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την ομάδα του Ηρακλείου, αφού δεν μπορεί να δηλωθεί να εκτίσει στα πλέι οφ.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος που έχασε Ατρόμητο και τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ταλαιπωρείται από μια διάταση στον τετρακέφαλο, αλλά βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

«Θέμα» στους προσαγωγούς έχει ο Σάσα, ο οποίος έπαιξε με ένεση στη Τούμπα.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι, ο Άκης Μάντζιος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Οι «off» και τα ερωτηματικά για Μάντζιο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα