Άρης – Μορόν: Ποια Τουρκία! Εκεί θα πάει, αν φύγει ο Ισπανός!

Πολύ λίγα τα λεφτά που σκέφτονται να δώσουν οι Τούρκοι για τον Μορόν και ο Άρης δεν τα «βλέπει». Παραμένει ζωηρό το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για τον Ισπανό επιθετικό των «κιτρινόμαυρων».

Τα τρία εκατομμύρια της Τράμπζονσπορ ούτε τα είδε ο Καρυπίδης, ούτε θα τα… δει αν τελικά οι Τούρκοι κάνουν κίνηση για τον Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιο που υπάρχει σε ισχύ

για έναν ακόμα χρόνο.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα του βάλει… κορδελίτσα ο Άρης για τρία «χαρτιά». Ο Μορόν θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ. Θα σπάσει το ρεκόρ του Πάλμα που έφερε κοντά στα πέντε εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οπότε τα τρία των Τούρκων είναι πολύ λίγα. Και τα πέντε επίσης λίγα θα είναι. Ο Καρυπίδης έχει βάλει υψηλή τιμή εκκίνησης των συζητήσεων για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Στα οκτώ θα μπει σε διαδικασία διαλόγου. Όχι συμφωνίας, αλλά κουβέντας και βλέπουμε.

Ενδιαφέρον για τον Μορόν υπάρχει και θα υπάρξει. Αλλά όχι από την γειτονική χώρα. Από Σαουδική Αραβία μεριά. Εκεί είναι και το πιθανότερο να μετακομίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο πρώην επιθετικός της Μπέτις.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα