Άρης – μεταγραφές: Τόσους θα πάρει, αλλά θα διώξει κιόλας!

Ο Άρης είναι δεδομένο οτι θα ενισχυθει τον Ιανουάριο, αλλά είναι σίγουρο οτι θα αποδεσμεύσει και ποδοσφαιριστές που απλά πιάνουν… χώρο στο ρόστερ του.

Κοντοζυγώνει ο Δεκέμβριος και ο Άρης αναμένεται να τρέξει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο Άκης Μάντζιος έχει έτοιμη τη λίστα με τις εισηγήσεις του και ο Θόδωρος Καρυπίδης προχωράει τις μεταγραφές.

Ιδιοκτήτης και προπονητής έχουν καθημερινή επικοινωνία και οι απόψεις τους ταυτίζονται όσον αφορά στις θέσεις που

η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πείσει οτι μπορούν να βοηθήσουν.

Πάει για τέσσερις προσθήκες ο Άρης!

Αναφορικά με την ενίσχυση, όλα δείχνουν οτι οι κινήσεις που θα γίνουν ή τουλάχιστον υπάρχει η πρόθεση να γίνουν, είναι τέσσερις. Το Sportime εχει αποκαλύψει τόσο την περίπτωση του εξτρέμ, αλλά και του μέσου που αγωνίζεται ως 6αρο-8άρι. Από εκεί και πέρα, ο Μορόν που είναι και πρώτος σκόρερ, χρειάζεται ανάσες και θα γίνει κίνηση και για έναν ακόμα σέντερ φορ. Τέλος υπάρχει η σκέψη να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με αμυντικούς προσανατολισμούς, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής του θέση.

Για τις περισσότερες θέσεις, έχουν βρεθεί οι στόχοι. Με άλλους οι επαφές είναι προχωρημένες, με κάποιους σε φιλολογικό ακόμα επίπεδο. Αυτό που ξεκαθαρίζουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι οτι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι αφενός έτοιμοι να αγωνιστούν και αφετέρου θα ανεβάσουν level το αγωνιστικό προφίλ του κλαμπ.

Κάποιοι δεν υπολογίζονται και θα γίνει κουβέντα για να το λύσουν!

Καρυπίδης και Μάντζιος έχουν αποφασίσει να αποδεσμεύσουν και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχουν πάρει. Η έλευση εξτρέμ «φωτογραφίζει» αποδέσμευση.

Στον άξονα πολλοί ποδοσφαιριστές με ίδια χαρακτηριστικά. Ο Πάβισιτς είναι ξεκάθαρο οτι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερη αποχώρηση από τον άξονα. Τζούρασεκ, Ζουλ, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Ρουπ, Βερστράτε, Πάρντο, είναι πάρα πολλοί!

Ο Ματαρίτα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάντζιου, όταν ήταν υγιής τουλάχιστον. Μόλις μια συμμετοχή στα τέσσερα παιχνίδια. Στον πάγκο στα άλλα δύο και εκτός αποστολής με Κηφισιά.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα