Αποκλειστικό: Τέσσερα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε τρεις μέρες – Τι θα γίνει με τους ξένους διαιτητές; «Θέμα» με το Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

Η ΚΕΔ ψάχνει ξένους διαιτητές για τέσσερα παιχνίδια που θα γίνουν σε απόσταση τριών ημερών. «Θέμα» με το Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Με ντέρμπι και μάλιστα «κολλητά» ξεκινάει το 2024. Δύο ντέρμπι για το πρωτάθλημα και άλλα δύο για το Κύπελλο Ελλάδας, θα διεξαχθούν μέσα σε ένα τριήμερο.

Η αρχή θα γίνει για την Stoiximan Super League

στις 7 Ιανουαρίου, όταν για την 17η αγωνιστική θα παίξουν ΆρηςΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΑΕΚ. Τρεις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 10 του ίδιου μήνα, έχει δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας. ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός και ΑΕΚΆρης. Τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των «16».

Η ΚΕΔ ψάχνει τέσσερις διαιτητικές ομάδες από το εξωτερικό για τα συγκεκριμένα ματς και με δεδομένη και την…. εορταστική περίοδο συναντάει δυσκολίες. Γι’ αυτό άλλωστε τέθηκε και το… ρητορικό ερώτημα που έθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος για Έλληνες στο χορτάρι και ξένους στο VAR. Κάτι που φέτος δεν μπορεί να συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει βρει διαιτητές για τις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις. Το πρόβλημα υπάρχει με το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι η ΚΕΔ ακόμα δεν έχει βρει διαιτητή για το συγκεριμένο παιχνίδι, παρά τις αρκετές… προσκλήσεις που έχει στείλει σε Ομοσπονδίες. Eν αντιθέσει που οι διαιτητές έχουν βρεθεί και έχουν «κλειδώσει» εκτός αν προκύψει… ακύρωση τις επόμενες μέρες!

Σενάριο για να το σφυρίξει Έλληνας δεν τίθεται εννοείται, με την ΚΕΔ να καλείται να βρει λύσεις. Ακόμα και κάποια από τις διαιτητικές ομάδες που θα έρθουν για το πρωτάθλημα να κάνει… διπλοβάρδια και να σφυρίξει και ματς Κυπέλλου.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα