Αλλάζει ο καιρός λέει ο Τάσος Αρνιακός και μας ανησυχεί – «Μαύρα μαντάτα» για την Παραμονή (vids)

Αλλαγή με βροχές την παραμονή και την Πρωτοχρονιά θα παρουσιάσει ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός. Ουσιαστικά ο ανοιξιάτικος καιρός θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή, όμως από το Σάββατο θα έχουμε λίγες βροχές κυρίως στις νότιες και ανατολικές νησιωτικές περιοχές, αλλά ασήμαντες, μικρής διάρκειας και έντασης.

O

καιρός την Τετάρτη (27/12) θα συνεχιστεί με ομίχλες και τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές όμως γενικά αίθριος ο ουρανός με λίγες νεφώσεις.

Από εκεί και πέρα οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και μόνο τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι έως 5 μποφόρ.

Όσο για τη θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 17 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Από εκεί και πέρα ηλιόλουστες θα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά περιμένουμε σημαντική αλλαγή καθώς αναμένουμε βροχές, οι οποίες την Κυριακή, παραμονή την Πρωτοχρονιάς θα επηρεάσουν τις δυτικές περιοχές, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ η Πρωτοχρονιά θα είναι λίγο πιο μουντή και βροχερή σε σχέση με τα Χριστούγεννα, είπε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακόις.

Τάσος Αρνιακός: Η πρόγνωση του καιρού 

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα