ΑΕΚ: Πανταχού… παρών ο Μελισσανίδης

12:47 4/5/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες βρέθηκε σε ΕΠΟ, ΠΑΕ ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια σε μια ημέρα γεμάτη… ΑΕΚ!

Η χθεσινή ημέρα του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν «γεμάτη». Το πρωί μετέβη στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί όπου είχε συνάντηση με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και άλλα στελέχη, αναφορικά με τη διαιτησία την φετινή χρονιά

αλλά και ενόψει της επόμενης. Μάλιστα, ο «Τίγρης» έκανε κουβέντα και με περιεχόμενο τον επικείμενο τελικό με τον ΠΑΟΚ. Λίγο αργότερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και στελέχη της Ενωσης για διάφορα ζητήματα του κλαμπ και ακολούθως μετέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί ο Μελισσανίδης μαζί με «κιτρινόμαυρα» στελέχη του κλαμπ είχαν επαφές και συζητήσεις ενόψει των επικείμενων εκλογών στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπου η ΑΕΚ στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Γιάννη Βούρου για τη Δημαρχία (τοποθετήθηκε μάλιστα στο πλάι του και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα σε μια κίνηση με ουσία και συμβολισμό).

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ είδε και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις εργασίες, συζήτησε με παλαίμαχους του συλλόγου που ήταν στην περιοχή, αλλά και φίλους της Ενωσης που τον είδαν και τον ρωτούσαν για τις εξελίξεις.

The post ΑΕΚ: Πανταχού… παρών ο Μελισσανίδης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα