ΑΕΚ: Ο Λιούμπισιτς μήπως να παίξει πάλι βασικός;

21:30 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ πάει να παίξει αύριο Τετάρτη (3/4, 21:00) στη Λεωφόρο δεύτερο σερί ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League. Η νίκη επί του Ολυμπιακού πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα, μια και ο επόμενος αντίπαλος παίζει τελικό. Ο Παναθηναϊκός αν δεν κερδίσει, τότε θα μείνει

πολύ μακριά στην κούρσα του τίτλου.

Ο Αλμέιδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει αλλαγές. Με τον ΠΑΟΚ να έρχεται την Κυριακή (7/4) στο τρίτο σερί ντέρμπι σε 8 ημέρες, η 11άδα δεν μπορεί να είναι ίδια. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ αν κάτι έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι πως διαθέται βάθος πάγκου. 

Με αυτά και με αυτά, μήπως είναι ώρα να παίξει και πάλι βασικός ο Λιούμπισιτς. Ο κροάτης βιρτουόζος έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της Ένωσης 8 φορές, με 2 γκολ και 1 ασίστ. Βασικός όμως έπαιξε μόνο κόντρα στον Άρη στο 3-3 της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο. Ο Λιούμπισιτς βγήκε σε εκείνο το ματς στο 63′ αν και ήταν μάλλον ο κορυφαίος του γηπέδου.

Ο Αλμέιδα η αλήθεια είναι δεν τον έχει βάλει τόσο πολύ, όσο δείχνει πως μπορεί να παίξει ο 25χρονος άσος. Στην ΑΕΚ ήρθε τον Ιανουάριο αλλά φαίνεται σαν έτοιμος από καιρό. Μάλλον, θα μπορούσε να παίξει περισσότερα από τα περίπου 180′ που έχει αγωνιστεί. Τις 7 φορές ως αλλαγή.

Πάντως, κόντρα στον Παναθηναϊκό, μεσαία γραμμή με Σιμάνσκι ή Γιόνσον στο 6, Πινέδα στο 8 και μπροστά τον Λιούμπισιτς δε θα πρέπει να αποκλειστεί. Ή ακόμα και τον κροάτη δίπλα στο 6άρι.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα