ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα θα βάλει τον παίκτη-κλειδί με τον ΠΑΟΚ;

16:16 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ καλείται να βγάλει αντίδραση σήμερα (20:30) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ντέρμπι που η ομάδα του Αλμέιδα έχει το must win μπροστά της. Η ΑΕΚ αν νικήσει περνά και πάλι πρώτη. Σε αντίθετη περίπτωση θα νιώθει ακόμα πιο κοντά Ολυμπιακό,

Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση ήττας δε, ο ΠΑΟΚ γίνεται το απόλυτο φαβορί. 

Ο Αλμέιδα θα έχει ενδιαφέρον τι 11άδα θα κατεβάσει. Πολλοί έχουν ελπίδες να είναι στο βασικό σχήμα. Από τους Σιντιμπέ, Πήλιο στα μπακ, τον Πινέδα (φυσικά) μαζί με Σιμάνσκι ή Γιόνσον. Πιο πιθανό ο δανός. Ο Τσούμπερ πίσω από τον φορ που θα είναι λογικά ο Λιβάι Γκαρσία. Λογικά θα παίξει και ο Άμραμπατ.

Το ζήτημα είναι επίσης αριστερά στα εξτρέμ. Ο Γκατσίνοβιτς δεν είναι καλά. Από τους λόγους που η ΑΕΚ δεν είναι τόσο καλή όσο πέρυσι. Άρα πιθανό να παίξει εκεί ο Ελίασον. Ο σουηδός κάνει μια χαρά σεζόν. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ φέτος έχει σκοράρει και στα δύο ματς. Το δεύτερο γκολ στο 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άνοιξε το σκορ στο 1-1 στην Τούμπα.

Ο Ελίασον γενικά δείχνει να παίζει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βρίσκει χώρους που τον βολεύουν και είναι απόλυτα δραστήριος. Η λογική λέει πως ο Αλμέιδα θα τον ξεκινήσει.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα