ΑΕΚ: Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς είναι εκτός τόπου και χρόνου

Η ΑΕΚ πήρε ότι άξιζε στο Αγρίνιο. Έτσι είναι όταν μια ομάδα φεύγει από το γήπεδο. Η ΑΕΚ που λογικά κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν θα πληρώσει, θα της λείψουν αυτοί οι 9 βαθμοί που έχει χάσει με Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, Κηφισιά και τώρα τον Παναιτωλικό.

Μια ομάδα που φέτος είναι πολύ μπλα μπλα αλλά μέσα στο γήπεδο δεν κάνει πολλά βασικά πράγματα.

Ο Αλμέιδα εκτός των άλλων έχει

να αντιμετωπίσει και το ντεφορμάρισμα δύο βασικών του παικτών. Τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί όσο και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Με αυτά που κάνουν μέσα στο γήπεδο περισσότερο δημιουργούν ζητήματα αγωνιστικά παρά βοηθούν.

Ο Μουκουντί θα φύγει μάλιστα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μια και λογικά θα είναι στην αποστολή του Καμερούν. Εδώ και καιρό δείχνει να μην πατά καλά. Και παρασύρει μαζί του και στον Βίντα, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει ότι μπορεί. Στο Αγρίνιο αν υπήρχε βαθμολογία, ο Μουκουντί μπορεί να έπαιρνε και 0. Το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και βγήκε δείχνει πως εκτός των άλλων έχει και ζήτημα fitness.

Το πέναλτι, εύκολα λάθη έξω από την περιοχή ενώ φαίνεται να κάνει ακόμα ένα πέναλτι στον Καρέλη, αλλά ο επιθετικός του Παναιτωλικού για καλή τύχη της ΑΕΚ, έχει υποδειχθεί (και είναι) σε θέση οφσάιντ.

Ο Μουκουντί δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Κάνει μπαμ. Μπορεί να είναι κουρασμένος (και να του βγήκε και το πρόβλημα) από τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά ο Αλμέιδα πρέπει να βρει λύση. Αν ήταν καλά ο Κάλενς, μάλλον θα έπαιζε στο Αγρίνιο.

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς είναι εκτός τόπου

Ο Μουκουντί ήταν σε κακή φόρμα αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος δεν έπαιξε λόγω της αποβολής του με την Μπράιτον, στο Άμστερνταμ. Όλοι ήλπιζαν πως θα ήταν φρέσκος.

Και αυτός τι παρουσίασε; Την εικόνα ενός παίκτη που έψαχνε το γκολ και μόνο. Έπαιξε και στον άξονα με τον Ζίνι αριστερά (κάποιες στιγμές μέσα στο ματς πήγαινε εκείνος αριστερά, στο τέλος αγωνίστηκε αριστερό μπακ) αλλά ήταν αρνητικός.

Αυτό που έκανε μπαμ ήταν η έλλειψη ομαδικότητάς του. Σουτ και πάλι σουτ, με τα πουλιά στο Αγρίνιο να κινδυνεύουν από τις μπάλες που έφευγαν στον αέρα. Δικό του σφάλμα πως η ΑΕΚ δεν σκόραρε και τρίτο γκολ. Τελειώματα τραγικά, σα να μην έχει δουλέψει ποτέ σε αυτό το κομμάτι.

Αντί να προσπαθήσει να μοιράσει το παιχνίδι, σπαταλούσε τις ευκαιρίες. Θα έχει ενδιαφέρον αν ο Αλμέιδα κάνει ή δεν κάνει κάτι για αυτό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα