ΑΕΚ μεταγραφές 16/7: Πως φτάσαμε στο deal με Βέρντε

ΑΕΚ μεταγραφές 16/7: Ο Ντανιέλε Βέρντε προβάρει την φανέλα της ΑΕΚ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Ιταλός ακραίος επιθετικός που ανήκει στη Ρόμα… άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Η Ρόμα βοήθησε πολύ σε αυτό διότι χθες στο ραντεβού με τους εκπροσώπους του παίκτη δεν άφησε περιθώρια. Και ξεκαθάρισαν ότι πρέπει άμεσα να τελειώσει η μεταγραφή.

«Είστε

η πρώτη ομάδα που ενδιαφερθήκατε για τον Βέρντε και για τη Ρόμα αυτός είναι ο λόγος που στην υπόθεση έχετε τον πρώτο λόγο» είπε αργότερα στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο ο Mόργκαν Ντε Σάνκτις. Ο οποίος από πλευράς Ρόμα έχει χειριστεί το θέμα ως άμεσος συνεργάτης του Τζανλούκα Πετράκι.

ΑΕΚ μεταγραφές 16/7

Εν συνεχεία οι εκπρόσωποι του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ επικοινώνησαν αργά τη νύχτα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Και του τόνισαν ξεκάθαρα ότι «ισχύουν τα πάντα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα». Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η ανταλλαγή εγγράφων πλέον με την ιταλική ομάδα και την πλευρά του Βέρντε.

Ο 23χρονος εξτρέμ, ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ εξ’ αρχής. Και για αυτό έψαχνε σπίτι στα Νότια Προάστια, είχε μιλήσει με γνωστούς του στην Ελλάδα και είχε ζητήσει το νούμερο «7». Ωστόσο, οι μάνατζερ του καθυστερούσαν την υπόθεση.

Τα εμπόδια πια όμως έχουν ξεπεραστεί και μέσα στις επόμενες μέρες, ο Ντανιέλε Βέρντε αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι εκπρόσωποί του 23χρονου, διαρρέουν πως θα καταφθάσει στην Αθήνα την Πέμπτη. Και από εκεί και πέρα τον περιμένει πως και πως ο Μιγκέλ Καρντόσο για να τον εντάξει στην επιθετική φαρέτρα του.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΑΕΚ μεταγραφές 16/7: Πως φτάσαμε στο deal με Βέρντε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα