ΑΕΚ – Άρης: Το «έλα μωρέ» του Μάντζιου και η απάντηση του 4ου!

ΑΕΚ – Άρης: Η απορία που εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος στον 4ο διαιτητή για την κίτρινη που έδειξε ο Μανούχος στον Βερστράτε.

Αν και δεν το συνηθίζει, ο Άκης Μάντζιος ήταν σχετικά ήρεμος στον πάγκο του το βράδυ της Κυριακής. Το ΑΕΚ – Άρης τελείωσε νωρίς – νωρίς αφού στο 14′ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ της Ένωσης και δεδομένα έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Την κουβεντούλα με τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης την άνοιξε πάντως. Αφορμή στάθηκε η κιτρινη κάρτα που είδε ο Βερστράτε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο

τεχνικός του Άρη δεν αντιλήφθηκε το λόγο που κιτρινίστηκε ο ποδοσφαιριστής του και ρώτησε τον 4ο Βεργέτη για ποιο λόγο του την έδειξε ο διαιτητής Μανούχος.

«Έλα μωρέ τώρα.Πήρε κίτρινη; Για ποιο λόγο του έβγαλε κάρτα ο ρεφ;», είπε απευθυνόμενος στον Αρκά. «Ήταν για διαμαρτυρία και φάνηκε και από εδώ», του απάντησε ο Βεργέτης με τον Μάντζιο να γυρίζει και να κοιτάει στον πάγκο του.

Και στο ημίχρονο πάντως, προφανώς επειδή δεν τον ικανοποίησε η απάντηση που πήρε κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, ο Άκης Μάντζιος είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Μανούχο για το θέμα των καρτών. Ο διεθνής ρέφερι του εξήγησε, χωρίς να ανοίξει πολύ η κουβέντα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα