WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Υπερβολικό αλλά μας αρέσει

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Τα πρώτα χιλιόμετρα τέρματος του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης είναι στα βιβλία! Μετά τις δύο πρώτες από τις 18 ειδικές διαδρομές (SS) που συνθέτουν το νεότερο ράλι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC), είναι ο Thierry Neuville (BEL) που προηγήθηκε νωρίς. Προχωρώντας στις έξι ειδικές διαδρομές στην Τσεχία την Παρασκευή, ο Βέλγος έχει πλεονέκτημα 1,2 δευτερολέπτων έναντι του αντιπάλου του στη μάχη για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, Ott Tänak (EST, Ford).

Πριν αγωνιστούν για τον πρώτο ταχύτερο χρόνο του Σαββατοκύριακου

του ράλι στην εξαιρετικά συμπαγή Super Special Stage στον ιππόδρομο της Πράγας, οι 68 ομάδες παρακολούθησαν την τελετή εκκίνησης μπροστά στο εντυπωσιακό σκηνικό του Προεδρικού Μεγάρου στη θρυλική πλατεία Hradčany της Πράγας. Ο ίδιος ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel έστειλε τις ομάδες κάτω από τη ράμπα εκκίνησης και στις τέσσερις ημέρες του ράλι, κατά τη διάρκεια των οποίων ο αγώνας τίτλου μεταξύ των αντιπάλων της Toyota Kalle Rovanperä και Elvyn Evans θα μπορούσε να αποφασιστεί με ένα ράλι ακόμα. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τη δράση ζωντανά στις εγκαταστάσεις μπορεί να αγοράσει εισιτήρια για όλες τις ειδικές διαδρομές. Ειδήσεις και πληροφορίες για επισκέπτες και θαυμαστές που παρακολουθούν στο σπίτι μπορείτε να βρείτε εδώ στην επίσημη αρχική σελίδα της εκδήλωσης.

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Μετά το θεαματικό ξεκίνημα στην Πράγα, οι ομάδες του WRC έδωσαν στους οπαδούς τους την πρώτη τους γεύση ανταγωνιστικής δράσης παγκοσμίου πρωταθλήματος, προτού ξεκινήσει πραγματικά η σοβαρή υπόθεση την Παρασκευή. Οι δύο Σούπερ Ειδικές Διαδρομές στην Τσεχία αποτελούσαν λίγο πάνω από τα έντεκα από τα 312,8 χιλιόμετρα κανονικά. Ο Ott Tänak (Εσθονία) σε ένα Ford Puma Rally 1 Hybrid σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο στάδιο μήκους 2,55 χιλιομέτρων στον ιππόδρομο της Πράγας. Αργότερα το βράδυ, ο Thierry Neuville βρέθηκε πρώτος στο Klatovy.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δύο στάδια, ο Βέλγος βρίσκεται μπροστά με προβάδισμα 1,2 δευτερολέπτων μετά τη δράση της πρώτης ημέρας. «Δεν ήταν η καλύτερη ειδική διαδρομή που έχω οδηγήσει ποτέ», είπε ο Neuville, ο οποίος την τελευταία στιγμή επέλεξε μια μαλακή σύνθεση για τη βραδινή. “Η ορατότητα δεν ήταν ιδανική, αλλά είχαμε μια καθαρή διαδρομή.” «Προκλητικό» ήταν επίσης το πώς ο Εσθονός Ott Tänak περιέγραψε τη σκηνή σε μικτές συνθήκες στο σιρκουί των θεατών. «Δεν υπήρχε τεράστια ποσότητα νερού στη διαδρομή, αλλά αρκετή για να σας εμποδίσει να φτάσετε τα ελαστικά στην ιδανική θερμοκρασία».

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDMotoGP Ταϊλάνδης: Όταν πας με τα φιλαράκια Ταϊλάνδη και παθαίνεις HangoverH COTA δεν είναι για F1 αλλά για WRC παραπονιούνται οι οδηγοίΗ κατάταξη MotoGP 2023 μετά το Grand Prix Αυστραλίας

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Κοιτάζοντας μπροστά για την Παρασκευή και μια απαιτητική ημέρα στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης

Ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα περιμένει τις ομάδες την Παρασκευή. Οι έξι ειδικές διαδρομές έχουν συνολικά 122,7 χιλιόμετρα κανονικά – περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο σκέλος του ράλι. Οι διαδρομές είναι όλες στην Τσεχική Δημοκρατία και θεωρούνται στενές και ολισθηρές. Ο μεταβαλλόμενος καιρός θα μπορούσε επίσης να κάνει τις σκηνές, οι οποίες είναι προκλητικές από μόνες τους, πραγματικά θρίλερ. Ως εκ τούτου, η σκηνή έχει ρυθμιστεί για μια συναρπαστική μέρα για τους θεατές. Όποιος επιθυμεί να απολαύσει το ράλι στο χώρο του ξενοδοχείου μπορεί να βρει πληροφορίες για τις διαδρομές και τους χώρους θεατών στην αρχική σελίδα. Το δωρεάν ψηφιακό περιοδικό είναι επίσης διαθέσιμο εδώ σε μορφή PDF, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιηγηθούν στην περιοχή του ράλι. Μπορείτε επίσης να βρείτε έναν σύνδεσμο λήψης στη δωρεάν εφαρμογή που παρέχεται από τον συνεργάτη της εκδήλωσης “TW-Sportsoft”, που περιέχει πολλές πληροφορίες και χάρτες. Όσοι ταξιδεύουν στο ράλι θα πρέπει επίσης να έχουν κατά νου το αίτημα των διοργανωτών να μοιράζονται ανελκυστήρες όπου είναι δυνατόν: όποιος φτάσει στους χώρους στάθμευσης για τις Fan Zones με τουλάχιστον τέσσερα άτομα στο όχημά του θα συμμετέχει σε μια ελκυστική κλήρωση, με ταξιδιωτικά κουπόνια και πολύτιμα μη χρηματικά έπαθλα για αρπαγές κάθε μέρα του ράλι

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: O Ott Tänak κέρδισε την εναρκτήρια φάση του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης, την superspecial Velká Chuchle με έδρα την Πράγα, για να πάρει το προβάδισμα στη νεότερη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.

Ο οδηγός της M-Sport, στο πίσω μέρος του νικητή του Ράλι Χιλής, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα μαλακά ελαστικά στο Ford Puma Rally1 του για να σημειώσει χρόνο 0,7 δευτερόλεπτα γρηγορότερο από τον Sébastien Ogier της Toyota μέσω της σκηνής μικτής επιφάνειας 1,6 μιλίων που βασίζεται σε μια πίστα τροχοδρομίας μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος.

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Οι διεκδικητές του πρωταθλήματος Kalle Rovanperä και Elfyn Evans ήταν σχεδόν 4 δευτερόλεπτα μακριά από το ρυθμό, στην ένατη και 10η θέση ταχύτερα στο στάδιο, καθώς και τα τέσσερα Toyota έτρεξαν με ελαστικό υγρού καιρού σε ξηρές συνθήκες, αναμένοντας πιθανώς κάποια βροχόπτωση πριν από το δεύτερο στάδιο της ημέρας.

«Υπερειδικές διαδρομές, υποθέτω ότι δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές, επομένως [οι επιλογές ελαστικών] είναι αρκετά ανάμεικτες», συλλογίστηκε ο Tänak.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ogier, επιστρέφοντας στο πάσο της Toyota για πρώτη φορά μετά το Ράλι Ακρόπολις στις αρχές Σεπτεμβρίου, ήταν 0,3 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το Hyundai i20 N του Thierry Neuville, το οποίο λειτουργούσε με ένα μαλακό ελαστικό και τρία βρεγμένα.

Η πορεία του Neuville στη δοκιμασία ήταν αρκετά θεαματική, συμπεριλαμβανομένης της κοπής μιας εγγύησης μέσω ενός σικάνου.

«Είχαμε μια καλή σκηνή», ανέφερε ο Neuville, προσθέτοντας σχετικά με την προσέγγισή του στο ράλι: «Θα πάμε για αυτό. Γνωρίζουμε ότι στην άσφαλτο συνήθως είμαστε γρήγοροι. Αν νιώθω καλά στο αυτοκίνητο, θα το πάω».

Οι συμπαίκτες του Neuville Esapekka Lappi και Teemu Suninen ήταν τέταρτοι και πέμπτοι ταχύτεροι στη σκηνή. Ο Lappi ήταν 1,6 δευτ. πιο αργός από τον Tänak, αλλά τιμωρήθηκε επιπλέον 10 δευτ. για μια άλμα εκκίνηση, αφήνοντάς τον τελευταίο από τους οδηγούς του Rally1 στην πρώιμη κατάταξη.

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Ως εκ τούτου, ο Suninen κληρονόμησε την τέταρτη θέση συνολικά, περίπου 2,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Tänak αλλά 0,4 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπαίκτη του Εσθονού Grégoire Munster στην πέμπτη θέση.

Ο Takamoto Katsuta ήταν το δεύτερο ταχύτερο Toyota και βρίσκεται έκτη στο σύνολο, 3,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Tänak.

Έβδομος συνολικά είναι ο ηγέτης του WRC2, Andreas Mikkelsen, ο οποίος πέρασε πιο γρήγορα από τρία μονοθέσια του Rally1 στη σκηνή, μόλις 0,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Katsuta.

Ο Katsuta ήταν ταχύτερος τόσο από τον Rovanperä όσο και από τον Evans που, εκτός από τον τοπικό οδηγό του WRC2, Erik Cais, ήταν οι πρώτοι που πέρασαν από τη σκηνή. Το ζευγάρι φάνηκε να ενοχλείται από μια καθυστερημένη αλλαγή στη σειρά λειτουργίας.

εν σημαίνει τόσο πολλά μόνο αυτή τη στιγμή”, είπε ο Evans που ήταν 0,1 δευτ. ταχύτερος από τον αντίπαλό του για τον τίτλο. «Ήταν όλος ένας λίγος πανικός πριν την έναρξη».

Ο Rovanperä είπε: «Δεν ήταν η καλύτερη αρχή. Ήμασταν στην ανασυγκρότηση, αλλά μετά άλλαξε ο χρόνος και είχαμε λίγα λεπτά για να ετοιμαστούμε. Δεν είναι λοιπόν η καλύτερη χαλαρή σκηνή, αλλά ούτως ή άλλως η σκηνή πήγε καλά».

Ο Pierre-Louis Loubet, στην τελευταία του εμφάνιση της σεζόν, ήταν ο πιο αργός από τους οδηγούς του Rally1. Το Puma του βρίσκεται στη 10η θέση συνολικά, 4,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπαίκτη του, Tänak.

Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν τώρα στη σκηνή Klatovy μήκους 5,5 μιλίων πριν επιστρέψουν στη Γερμανία για την ολονύκτια στάση τους.

Ο NEUVILLE ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ TÄNAK ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, Ο EVANS ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ HYUNDAI ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ TÄNAK ΚΑΘΩΣ Ο EVANS ΕΠΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ROVANPERÄ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΦΑΛΜΑ SS2

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Thierry Neuville ηγείται του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά τα δύο πρώτα στάδια στην Τσεχία την Πέμπτη.

Ο Ott Tänak κέρδισε την εναρκτήρια υπερειδική διαδρομή σε μια πίστα τροχοδρομίας κοντά στην τελετουργική εκκίνηση της Πράγας, αλλά ήταν ο Neuville που πήγε πιο γρήγορα στο SS2 για να πάρει το προβάδισμα του ράλι κατά 1,2 δευτερόλεπτα πριν από τα στάδια της Παρασκευής.

Καθώς το σκοτάδι έπεφτε στο γρήγορο τρέξιμο των 5,5 μιλίων και δύο γύρους μέσα από το Klatovy, ο Neuville έκανε το καλύτερο από τις συνθήκες υγρασίας. Το Hyundai i20 N του πήγε 2,2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από το Ford Puma του Tänak.

«Δεν ήταν το καλύτερο στάδιο», υπολόγισε ο Neuville, ο οποίος επέλεξε να τρέξει με τρία μαλακά ελαστικά και ένα βρεγμένο. «Δεν ξέρω για τα ελαστικά. Νομίζω ότι [οι συνθήκες ήταν] ανάμεσα στο βρεγμένο και το μαλακό. Αποφάσισα να πάω για τα μαλακά την τελευταία στιγμή. Η ορατότητα είναι πραγματικά δύσκολη με όλα αυτά τα αντι-κοψίματα – αντανακλούν το φως και έτσι δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε πολύ καλά.”

Ο Tänak χρησιμοποίησε τέσσερα μαλακά ελαστικά, όπως είχε κάνει νωρίτερα, και αντανακλούσε τα σχόλια του Neuville: «Δεν υπήρχε πολύ νερό, αλλά είναι απλά αρκετά υγρό για να μην μπει η θερμοκρασία, τόσο πολύ πρόχειρο κατά τόπους».

Ο οδηγός της Toyota, Sébastien Ogier, κάνει τρία διαφορετικά αυτοκίνητα στις τρεις πρώτες θέσεις. Βρίσκεται τρίτος συνολικά, 4,6 δευτερόλεπτα πίσω από τον Tänak, αφού κατάφερε μόνο τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο στο SS2. «Δεν είχα κανένα συναίσθημα σε αυτή τη σκηνή, για να είμαι ειλικρινής», παραδέχτηκε ο Ogier.

Η ομάδα της Toyota περίμενε πιο υγρές συνθήκες, αφήνοντας τους οδηγούς της να δυσκολεύονται από το να τρέχουν βρεγμένο καουτσούκ παντού. Αλλά ο Kalle Rovanperä κατάφερε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στο SS2 για να τον αφήσει τέταρτο σε μια νύχτα, μόλις 0,1 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ogier.

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: «Περιμέναμε λίγη βροχή εδώ», παραδέχτηκε ο Rovanperä. «Εφόσον είμαστε σε καλό ρυθμό με το Elfyn, αυτό είναι καλό για μένα, αλλά ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο μπροστά μου».

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Rovanperä είναι σχεδόν πέντε δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπαίκτη και αντίπαλο του τίτλου, Elfyn Evans, ο οποίος είναι όγδοος συνολικά αφού έχασε χρόνο με υπέρβαση μιας διασταύρωσης στο SS2.

Μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, το δεύτερο Hyundai του Teemu Suninen είναι πέμπτο, με τον Takamoto Katsuta της Toyota έκτη και τον οδηγό της M-Sport Pierre-Louis Loubet έβδομο.

Ο Suninen ήταν έκτος ταχύτερος στο SS2, 6,9 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον συμπαίκτη του Neuville, αφού βίωσε το αυτοκίνητο σε υγρή άσφαλτο για πρώτη φορά. Ο Φινλανδός είναι τώρα 2,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Rovanperä και έχει πλεονέκτημα 1,8 δευτερολέπτων έναντι του Katsuta. Ο Loubet είναι ακόμα 0,3 δευτερόλεπτα πίσω.

Το Hyundai της Esapekka Lappi είναι ένατο, 13,6 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτό χάθηκε σε ένα πέναλτι με άλμα στα 10s στην εναρκτήρια σκηνή, χωρίς το οποίο θα βρισκόταν στην τρίτη θέση της γενικής.

Το γήπεδο Rally1 συμπληρώνει ο Grégoire Munster, κάνοντας μόλις το δεύτερο ξεκίνημά του στο M-Sport Puma. Ο οδηγός του Λουξεμβούργου είναι 1,4 δευτερόλεπτο πίσω από τον Λάπι στη 10η θέση γενικής μετά την απώλεια του χειρόφρενου στο SS2.

Στο WRC2, ο Yohan Rossel πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο τεστ της ημέρας. Το Citroën C3 Rally2 του είναι 3,1 δευτερόλεπτα μπροστά από το Ford Fiesta του Adrien Fourmaux.

Ο Andreas Mikkelsen (Škoda Fabia RS Rally2), ο οποίος κέρδισε το πρώτο στάδιο, απέχει ακόμη 0,1 δευτερόλεπτα. Ο Nikolay Gryazin είναι τέταρτος, άλλος 1,5 δευτερόλεπτο πίσω.

Ο Gus Greensmith (Škoda), ο οποίος μάχεται με τους Rossel και Fourmaux για τον τίτλο του πρωταθλήματος είναι από κοινού πέμπτος με τον Kajetan Kajetanowicz, 5,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον ηγέτη του WRC2.

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Ειδήσεις και Αποσπάσματα – Απογευματινά νέα από τους οδηγούς

Ένας ευαίσθητος αγώνας τίτλου και ένας πλούτος τοπικών ταλέντων οδήγησαν σε ένα περιθώριο μόλις 2,5 δευτερολέπτων χωρίζοντας τους 10 κορυφαίους διεκδικητές στο WRC2 μετά το εναρκτήριο στάδιο στην Πράγα. Ο Τσέχος σταρ Erik Cais είχε την τιμή να ηγηθεί ολόκληρου του γηπέδου – συμπεριλαμβανομένων των ομάδων εργασίας του WRC – στο εσωτερικό του στην πρώτη αγωνιστική δοκιμασία του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης. Η μέρα ολοκληρώθηκε στην ιστορική πίστα του Klatovy με τη Citroën του Γάλλου Yohan Rossel στην κορυφή του γηπέδου. Ο ηγέτης των Points Andreas Mikkelsen επέζησε από φόβο αφού αναπήδησε από ένα δέμα σανού και ο νεαρός Φινλανδός Sami Pajari αντιμετώπισε καλά την υπέρβαση για να παραμείνει στο κυνήγι μετά από μια συναρπαστική πρώτη μέρα τρεξίματος.

#11 Thierry Neuville (BEL) / Martijn Wydaeghe (BEL), Hyundai i20 N Rally1 Hybrid

“Ήταν μια κουραστική μέρα. Δεν οδηγήσαμε πολύ, αλλά ταξιδέψαμε πολύ και περιμέναμε πολύ. Στις ειδικές διαδρομές ήμασταν ήρεμοι στο δρόμο, οδηγούσαμε καθαρά. Δεν πιέσαμε δυνατά. Προφανώς ήταν καλό Προσεγγίζουμε καθώς είμαστε στην κορυφή. Η επιλογή ελαστικού δεν ήταν εύκολη για το δεύτερο στάδιο. Φαίνεται ότι δεν κάναμε κακή δουλειά.”

#31 Erik Cais (CZE) / Daniel Trunkät (CZE) Škoda Fabia RS Rally2

«Ήταν καλό, αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω κάποιες ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη, οπότε ήταν λίγο δύσκολο να ξέρω πότε μπορώ να αλλάξω και πότε όχι. Πρέπει λοιπόν να το καταλάβουμε, αυτό, διαφορετικά το αυτοκίνητο δούλευε τέλεια».

#20 Andreas Mikkelsen (NOR) / Torstein Eriksen (NOR) Škoda Fabia RS Rally2

“Η δεύτερη ειδική ήταν καλή, αλλά όχι εύκολη. Ήταν υγρή και επίσης βρεγμένη σε ορισμένα μέρη. Αυτή η διαδρομή ήταν ακόμα εύκολη, οπότε μπορώ να φανταστώ περίπου πώς θα είναι αύριο στο δάσος. Έχουμε μια δύσκολη μέρα μπροστά μας .”

#21 Yohan Rossel (FRA) / Arnaud Dunand (FRA) Citroën C3 Rally2

“Είναι η συντομότερη μέρα του ράλι. Ας δούμε πώς θα είναι αύριο. Το δεύτερο στάδιο δεν ήταν εύκολο – στο σκοτάδι σε μια τόσο γρήγορη πίστα.”

#23 Sami Pajari (FIN) / Enni Mälkönen (FIN) Škoda Fabia RS Rally2

«Προσπάθησα να έχω πραγματικά καλό συναίσθημα και πήγαινε ας πούμε εντάξει τουλάχιστον. Στον τελευταίο γύρο (του SS2) υπερπηδήσαμε λίγο τη μία διασταύρωση. Απλώς κλείδωσα τελείως τους τροχούς στο φρενάρισμα, οπότε έχασα λίγο χρόνο εκεί, αλλά όχι δράμα».

#24 Adrien Fourmaux (FRA) / Alexandre Coria (FRA) Ford Fiesta MkII Rally2

«Στην πραγματικότητα ήταν πολύ δύσκολο στάδιο αυτό στο σκοτάδι με το χώμα. Παρακολουθούσα το live (κάλυψη) και φαίνεται αρκετά καθαρό στο πρώτο αυτοκίνητο Rally1, αλλά όταν φτάσετε είναι πολύ διαφορετικό στην πραγματικότητα πολύ χώμα πηγαίνει στο δρόμο. Στεγνώνει επίσης σε ορισμένες γραμμές που ήταν εκπληκτικό. Αλλά είμαι χαρούμενος με τη μέρα, ήταν μια μικρή μέρα στην πραγματικότητα, αλλά πολύ μεγάλη με το μεγάλο οδικό τμήμα, το αύριο θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, οπότε ανυπομονώ.”

#45 Albert von Thurn und Taxis (GER) / Jara Hain (GER), Skoda Fabia RS

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Πασάου. Οι μεγάλες πίστες σύνδεσης και οι δύο μικρές – αυτό δεν μου ταιριάζει τόσο καλά. Αλλά είμαι ικανοποιημένος με το πώς πήγε. Η δεύτερη ειδική διαδρομή ήταν δύσκολη. Μια λεπτή διαδρομή ήταν καθαρή και τα υπόλοιπα ήταν βρώμικα – ειδικά στις περικοπές. Πήγε καλύτερα από ό,τι νόμιζα. Ήμουν μάλλον επιφυλακτικός σήμερα. Ανυπομονώ πραγματικά για το αύριο.”

#46 Martin Roßgatterer (AUT) / Jürgen Heigl (AU), Skoda Fabia Evo

“Όταν το επιθεώρησα, μου έγινε γρήγορα σαφές γιατί αυτή είναι η κορυφαία κατηγορία. Οι ειδικές είναι απίστευτα δύσκολες. Οι περικοπές ιδιαίτερα είναι ακραίες. Είμαι απίστευτα ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξω τον εαυτό μου σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που έχει ήδη συμβεί σήμερα, η φασαρία – είναι εντυπωσιακό! Ελπίζω να το απολαύσω μέχρι την Κυριακή.”

#49 Johannes Keferböck (AUT) / Ilka Mimor (AUT), Skoda Fabia RS

“Γλιστρούσε σήμερα και με τα γυαλιά μου δυσκολεύομαι να οδηγήσω τη νύχτα. Σήμερα ήταν η μέρα να μπω σε αυλάκι, αύριο ξεκινάει το ράλι!”

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης: Αποτελέσματα αγώνα 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Top Story F1 : Τιμωρία σε Χάμιλτον Λεκλέρκ και αποκλεισμό από το GP της ΑμερικήςΣυνεργείο μοτοσυκλετών Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια δίπλα σαςF1: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μετά το Αμερικάνικο Grand PrixΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
wrc, wrc, hyundai i20, το φως, ford fiesta, fia, est, ford, super, stage, toyota, evans, δραση, εισιτήρια, ειδήσεις, puma, rally, hybrid, motogp, καιρος, pdf, fan, hyundai, σημαίνει, εμφάνιση, νυχτα, μικρο, φως, τεστ, fiesta, gus, νέα, σταρ, δραμα, live, taxis, skoda, top, factory, motor, festival, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, taxisnet, Τελετή Έναρξης, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, κληρωση, δυνατα, ford fiesta, πασο, νικητη, αυτοκινητα, αυτοκινητο, γερμανια, δημοκρατια, δουλεια, δωρεαν, εδρα, ηγετης, θριλερ, προγραμμα, σταρ, τεστ, φως, χαρτες, ford, gus, hyundai, motogp, pdf, puma, sport, taxis, αρθρο, απιστευτα, απλα, απωλεια, αργος, βομβα, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, βροχη, γευση, γηπεδο, γυαλια, δασος, δευτερο, δειτε, δοθηκε, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ειπε, εισιτήρια, εκκινηση, ελαστικα, εμφάνιση, εξι, υποθεση, καουτσουκ, κυνηγι, μακρια, μικρο, μορφη, μπορειτε, νερο, νυχτα, νομιζα, ξεκινημα, ομαδα, οδηγος, οκτω, οχημα, παμε, πεμπτη, πηγαινε, πραγα, σεζον, σειρα, σκηνες, σπιτι, σουπερ, σχολια, τιμωρια, τιμη, τμημα, το φως, τρεξιμο, τρια, τριτη, τσεχια, φορα, χαθηκε, χωμα, χρονος, ψηφιακο, αγωνας, super, εφαρμογη, evans, fan, factory, fia, fiesta, hybrid, hyundai i20, ιδιαιτερα, υγρο, κυριακη, louis, μπροστα, ομαδες, πληροφοριες, rally, skoda, σημαίνει, σκηνη, stage, θεματα, θερμοκρασια, θεσεις, motor, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα