Tουρίστας πέθανε καθώς έκανε το υψηλότερο bungee jump στον κόσμο από τον Πύργο του Μακάο

Πέθανε bungee jump: Ένας Τουρίστας πέθανε αφού ολοκλήρωσε το υψηλότερο bungee jump στον κόσμο.

Βουτιά Θανάτου  στο υψηλότερο bungee jump στον κόσμο! Ο θάνατος-σοκ ήρθε αφού ο 56χρονος που αναζητούσε τη συγκίνηση έκανε την τρομακτική βουτιά  που τον οδήγησε στον θάνατο των 764 ποδιών από τον Πύργο του Μακάο στον δήμο του Μακάο

Ένας τουρίστας πέθανε λίγο αφότου ολοκλήρωσε το υψηλότερο bungee jump

στον κόσμο

Ο Ιάπωνας άρχισε να αισθάνεται δύσπνοια λίγες ώρες μετά το άλμα στις 4.30 μ.μ. της 3ης Δεκεμβρίου και αργότερα σταμάτησε να αναπνέει.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Conde S. Januario για επείγουσα περίθαλψη, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πέθανε bungee jump: Το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Χονγκ Κονγκ, HK01, ανέφερε ότι ο άνδρας δεν είχε επιφανειακά τραύματα στο σώμα του.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΤσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Το Skypark από τον AJ Hackett, ο οποίος λειτουργεί το bungee jumping και άλλες δραστηριότητες στον Πύργο του Μακάο, αναφέρει στον ιστότοπό του ότι οι πελάτες θα πρέπει να αποκαλύπτουν στο προσωπικό του τυχόν ιατρικές παθήσεις που μπορεί να έχουν πριν λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητές του.

Αυτές περιλαμβάνουν καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη ή προηγούμενη χειρουργική επέμβαση.

Το bungee jump είναι το υψηλότερο στον κόσμο και κοστίζει σε κάθε τολμηρό πελάτη 478 $ για την εμπειρία.

Macau Tower Bungee Jump: A Thrillseeker’s Paradise

Το Skypark λειτουργεί για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει πραγματοποιήσει 4 εκατομμύρια επιτυχημένα άλματα.

Το Skypark από τον AJ Hackett, τον χειριστή του bungee jump στον Πύργο του Μακάο, εκμεταλλεύεται την αδρεναλίνη των ατόμων που αναζητούν τη συγκίνηση με τα άλματα σε μεγάλο υψόμετρο. Η εταιρεία τονίζει στον ιστότοπό της την ανάγκη για τους πελάτες να αποκαλύπτουν τυχόν ιατρικές καταστάσεις πριν ξεκινήσουν το άλμα. Σε αυτό το ατυχές περιστατικό, ο τουρίστας δεν έφερε ορατά εξωτερικά τραύματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο θάνατός του δεν αποδόθηκε σε σωματικό τραύμα από την κατάδυση.

Πέθανε bungee jumping : Υπερηφανεύεται για το “τέλειο ιστορικό ασφαλείας” και ο ιστότοπός της αναφέρει: “Προσπαθούμε να επιτύχουμε υψηλό επίπεδο ασφάλειας για τους πελάτες και το πλήρωμά μας”.

Το πάρκο περιπέτειας έχει λαμπερές κριτικές πέντε αστέρων στο Tripadvisor με ένα να αποκαλεί το άλμα, “A blast!” και μια άλλη ρήση, «μεγάλη εμπειρία».

Ένας τρίτος έγραψε: «Πρόσφατα συμμετείχαμε στο Bungy Jumping @SkyPark και ήταν καταπληκτικό!

«Το προσωπικό είναι υπέροχο και παρήγορο. Οι άνδρες στην πλατφόρμα από την οποία πηδήξατε ήταν πολύ φιλικοί, παρήγοροι και υποστηρικτικοί.

«Σίγουρα θα το συνιστούσα σε κανέναν!»

Πέθανε bungee jump: Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Προηγουμένως είχαμε μιλήσει για τη φρίκη στιγμή που ένα κορδόνι bungee ενός τουρίστα έσπασε στον αέρα και τον έστειλε να πέσει κατακόρυφα σε μια λίμνη.

Ο τουρίστας από  το Χονγκ Κονγκ  πήδηξε από ύψος δέκα ορόφων ενώ ταξίδευε στην Πατάγια της  Ταϊλάνδης .

Το προσωπικό προσπάθησε να τραβήξει τον Μάικ έξω από το νερό αφού σκοτώθηκε από την πρόσκρουση.

Υπέφερε από έντονους μώλωπες, πρήξιμο γύρω από το αριστερό του μάτι και έχασε ακόμη και ένα ολόκληρο στρώμα δέρματος από τη μασχάλη του.

Πέθανε bungee jump: Το bungee jump λειτουργεί από το Skypark από τον AJ Hackett και λειτουργεί για περισσότερα από 30 χρόνια

Το Skypark της AJ Hackett, που λειτουργεί το bungee jump και άλλα τουριστικά αξιοθέατα στον Πύργο του Μακάο, απαιτεί από τους πελάτες να ενημερώνουν το προσωπικό εάν πάσχουν από μια σειρά από ιατρικές παθήσεις, όπως καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, επιληψία, εγκυμοσύνη ή προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις .

Το αξιοθέατο του Μακάο, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό το 2006, είναι το δεύτερο υψηλότερο εμπορικό bungee jump στον κόσμο, το οποίο ξεπέρασε μόνο το Zhangjiajie Glass Bridge Bungee της Κίνας με ύψος 853 πόδια.

Αναπάντητα ερωτήματα και τραγικό τέλος για το bungee jumping που οδήγησε τον Ιάπωνα στον θάνατο

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάλυψαν εκτενώς το περιστατικό, ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του τουρίστα παραμένουν ασαφείς. Ερωτήματα σχετικά με πιθανές προϋπάρχουσες συνθήκες που μπορεί να συνέβαλαν στο ατύχημα και εάν ο άνδρας είχε αποκαλύψει τέτοιες συνθήκες στο προσωπικό, παραμένουν αναπάντητα. Το περιστατικό ρίχνει μια ζοφερή σκιά στο αστρικό ρεκόρ ασφάλειας του AJ Hackett και εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφαλείας για ακραία αθλήματα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024MotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα