Total Football: «Σε απολογία όσοι “πυροβόλησαν” κατά ριπάς το ελληνικό ποδόσφαιρο»! (vid)

Η εκπομπή Total Football στο Open TV ξεκίνησε την Κυριακή (15/12) με ένα σχόλιο των παρευρισκομένων για την 14η αγωνιστική της Super League 1 και εν συνεχεία ακολούθησε ένα 4άλεπτο βίντεο.

Σ’ αυτό έγινε εκτενείς αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία ενημέρωσε ότι υπήρξε σειρά συναντήσεων μεταξύ στελεχών της FIFA

και της UEFA με τους Βαγγέλη Γραμμένο και Λευτέρη Αυγενάκη.

Θυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία ανέφερε πως συζητήθηκαν τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Φαλήρου και για την ένταση που υπήρχε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον με τον απεσταλμένο της UEFA Χούμπερτ Χούμπελ.

Στο ρεπορτάζ του Total Football έγινε ανάλυση της ανακοίνωσης της ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας «φιάσκο την προσπάθεια του Ολυμπιακού», αλλά και ένα «ηχηρό χαστούκι από FIFA και UEFA».

Χρησιμοποιώντας μάλιστα την φράση: «Σε απολογία όσοι πυροβόλησαν κατά ριπάς τους προηγούμενες μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Επίσης έγινε αναφορά στον Λευτέρη Αυγενάκη και στα όσα καταδίκασε για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Όπως και επίσης και για πλήρη εμπιστοσύνη των FIFA και UEFA σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Στα τελευταία λεπτά, το ρεπορτάζ έκανε λόγο για «κρούσματα ωμής βίας, όπως ήταν το περιστατικό με τον Τζήλο», αλλά και για «λεκτικές επιθέσεις παραγόντων προς τους διαιτητές».

Total Football: Δείτε το βίντεο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Total Football: «Σε απολογία όσοι “πυροβόλησαν” κατά ριπάς το ελληνικό ποδόσφαιρο»! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα